Dodaj svoju kompaniju
Najbolji salon lepote Ribnica Kraljevo

SALON LEPOTE M&T


Izletniška ulica 34, 36103 Ribnica, Kraljevo

Najbolji salon lepote Ribnica Kraljevo |

Salon LEPOTE M&T posluje u mestu Ribnica kod Kraljeva. Važimo za najbolji salon lepote u Kraljevu i spremni smo da klijentima maksimalno izađemo u susret. Povoljna cena i kvalitetan rad su ono po čemu smo prepoznatljivi.


Najbolji salon lepote Ribnica Kraljevo

 U našem salonu je sve najbolje, vi ste nam najvažniji. Želimo da odavde odete relaksirani, raspoloženi, bez bolova.

Relaks masaža  opušta telo, čitav organizam i misli.

Masaža lica, ruku, leđa, ramena, grudi i stomaka, nogu, stopala, šaka, sve ponaosob pomažu vam da osetite blagodeti masaže, koja će vam dati polet za nove uspehe u životu.                             

 Kozmetičko čišćenje lica i tela su zadovoljstvo za klijenta, kada sebe vidi u ogledalu posle tretmana, kada zrači srećom i zadovoljstvomMadero je tek priča za sebe, to dame znaju.           

Kinezio taping je kad osoba  ima problema u zglobovima, povredu mišića i istegnuća tetiva, bolnih mišićnih spazama. To su trake koje posle postavljanja, same rade masažu i time uklanjaju nastao problem i bol. Medicinska masaža je nezamenljiva za zdravlje i detoksikaciju. Suva hidžama je za detoksikaciju i prokrvljenost podkožnog dela tela i lica i protiv bolova.                                               

Sređivanje obrva(pincetom), depilacija lica trakama, i tela hladnim voskom. Access Bars to je lagana masaža određenih tačaka na glavi. Smanjuje stres, bistri misli, daruje radost, bolje spavate, budite se puni energije, jača imunitet, postižete bolje rezultate na poslu, u učenju i sportu, bolju komunikaciju sa ljudima, potpuna prisutnost i pažnja, uklanjaju se, emotivne, fizičke i energetske blokade, poboljšava tok novca, stvara više prostora za nova dešavanja u životu. Nema neželjenih dejstava, može se raditi na bebama, trudnicama, naćiće te trenutni mir i oslobađanje od suvišnih misli.                                                     

Posetite naš kozmetički salon M&T u Ribnici kod Kraljeva i uverite se zašto smo najbolji.

Za više informacija nas kontaktirajte. Stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  10-18h

 • uto

  10-18h

 • sre

  10-18h

 • čet

  10-18h

 • pet

  10-18h

 • sub

  10-18h

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs