Dodaj svoju kompaniju
PRAGUE SP 22

PRAGUE SP 22


Улица Сутјеска 2, 21000 Novi sad

Najbolji restoran internacionalne kuhinje Novi Sad |

Restoran PRAGUE SP 22 nalazi se u ulici Sutjeska 2 u Novom Sadu. Važimo za najbolji restoran internacionalne kuhinje. Naša priča počinje godinama unazad, još kao dečiji san da jednog dana stvorimo ugostiteljski objekat, autentičan i krojen za svakoga, dostupan svima.

Najbolji-restoran-internacionalne-kuhinje-Novi-Sad3

Najbolji restoran internacionalne kuhinje Novi Sad

Od početka ranog dečijeg sna prošlo je mnogo vremena, ali želja se nikada nije ugasila. Mnogi aspekti naših života su promenjeni, a san i želje, putujući svetom, čekali su da budu ostvareni. Srce je nastojalo da uradi ono o čemu smo oduvek sanjali i danas sa ponosom možemo da kažemo da smo napravili Resto Bar Prague.

Svi bi se mogli složiti da je dečije maštanje najlepša stvar koja ispunjava odrastanje svake osobe. Neki snovi kroz vreme posive, i zamene ih drugi, dok ostali ostaju u nama sve dok ih ne ispunimo, tišteći našu dušu i ne dajući nam mira.

Baš ta „uporna“ vrsta snova igrala je važnu ulogu kada smo odlučili da se finalno upustimo u ugostiteljske vode. Iako je za ovu odluku bilo potrebno dosta vremena, putovanja i premišljanja, srce odlučuje da radi kako mu je volja, i upoznavši Prag dolazi do zaključka da bi kombinacija domaćeg i Češkog duha bila pun pogodak.

U pravo vreme, srce odlučuje da se vrati tamo gde mu je kuća, nazad u Novi Sad. Uz svo iskustvo i znanje stečeno kroz putovanja po svetu, uspeli smo da kreiramo baš ono o čemu smo oduvek sanjali - prijatno i ekskluzivno mesto sa izvanrednim programom žive muzike, širokim asortimanom pića i hrane i naravno sportskog programa uživo na velikim ekranima. U samom srcu Novog Sada, u blizini fudbalskog stadiona, san je postao java, rodio se Resto Bar Prague. Mesto kao iz bajke, prilagođeno svim uzrastima i prilikama, koji kroz sve što nudi, garantuje da neće izneveriti ni jednu potencijalnu mušteriju.

Od porodičnih ručkova, do kratkih predaha sa društvom ili nakon teškog radnog dana, većih proslava ili praćenja sportskih događaja sve do vrhunskog noćnog provoda trudili smo se da jednako utičemo na svaki detalj pojedinačno i time osiguramo da će maksimalan broj naših budućih posetilaca biti zadovoljan.

Resto Bar Prague nije samo restoran, niti jedan od onih otmenih kafića u kojem ćete biti viđeni. Resto Bar Prague je proizvod porodične ljubavi, snage i upornosti koja nas je dovela do trenutnih rezultata. Kroz posvećenost i jasno isplanirane vizije želeli smo da onaj dečiji san pretvorimo u nešto sjajno, i ispunimo svoja, i srca svih naših korisnika. Kako nas je kroz razna putovanja najviše fascinirao grad Prag trudili smo se da donesemo trunku Češke kulture i pomešamo je sa atmosferom i energijom našeg omiljenog grada – Novog Sada.

Hrana koju nudimo očaraće svakoga svojim prijatnim ukusom i ljubavlju koja se oseti kroz svaki zalogaj. Trudili smo se da recepture naših jela budu skrojene tako da svaka osoba može da pronađe nešto što će joj se dopasti, čuvajući autentičnost poznatih domaćih i svetskih specijaliteta.

Posetite nas i uverite se zašto smo najbolji restoran u Novom Sadu.

Za više informacija javite se na navedeni kontakt.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-20h

 • sre

  8-20h

 • čet

  8-20h

 • pet

  8-20h

 • sub

  8-20h

 • ned

  8-20h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs