Dodaj svoju kompaniju

Najbolji dom za smeštaj starih lica Subotica Srbija |


 Dom za stare “Villa Ancora” je licencirani dom za smeštaj starih lica visokog standarda, koji ima dva objekta za smeštaj korisnika na dve lokacije.

Objekti “Villa Ancore” se nalaze u mirnom urbanom delu grada Subotice i na najlepšoj zelenoj i mirnoj lokaciji na Paliću, blizu centra i okružen borovom šumom.

Najbolji-dom-za-smeštaj-starih-lica-Subotica-Srbija3yxvy

Objekat "Villa Ancore" u Subotici

Bašta Doma za stare “Villa Ancora” Palić dobila je 2013. godine priznanje “Najlepši vrt na Paliću”. Takođe, 2013. godine, dom je dobio visoko priznanje od Delegacije Ujedinjenih nacija kao “Najbolji dom u Srbiji”.

Najbolji-dom-za-smeštaj-starih-lica-Subotica-Srbija2yxvy

Objekat “Villa Ancore” na Paliću

Ukupni smeštajni kapacitet doma je 73 korisnika. Objekat na Paliću poseduje 2

jednokrevetna i 25 dvokrevetna apartmana za 52 korisnika. U Subotici ima 7 dvokrevetnih, 1 trokrevetna i 1 četvorokrevetna soba, u kojima može na smeštaju da boravi 21 osoba.

Na obe lokacije izgrađeni domovi su namenski sagrađeni i adaptirani po standardima evropskog kvaliteta, sa ciljem pružanja visokokvalitetnih usluga i olakšavanja života odraslim i ostarelim licima, kako bi se osećali sigurno, komforno i zbrinjeno. Korisnicima je omogućeno nesmetano i normalno funkcionisanje pri izlazu , ulasku i unutar objekat i kroz dvorište.

Sve sobe su urađene veoma udobno i opremljene sa modernim nameštajem, kablovskom televizijom, internetom, signalnim uređajima za poziv u hitnim slučajevima i protivpožarnim senzorima.

Svim korisnicima je na raspolaganju za korišćenje wellness centra koji se nalazi u okviru Objekta na Paliću. U wellness centru se nalazi prostor za masažu, sprave za vežbanje (bicikla i skije) i đakuzi bazen.

“Villa Ancora” poseduje i savremeno opremljenu kuhinju gde profesionalno osoblje priprema uvek svežu, zdravu i raznovrsnu hranu koja je prilagođena životnoj dobi i zdravstvenom stanju naših stanara.

Cilj nam je da se po dolasku u naš dom korisnici osećaju sigurnim i bezbednim kroz pružanje kvalitetne zdravstvene usluge i da se nastavi njihov aktivan i srećan život u toplom porodičnom okruženju, uz bogat društveni i zabavni program.


 • pon

  00-24h

 • uto

  00-24h

 • sre

  00-24h

 • čet

  00-24h

 • pet

  00-24h

 • sub

  00-24h

 • ned

  00-24h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs