Dodaj svoju kompaniju

Najbolji bend za svadbe Srbija |

"Barakuda Bend" radi veoma kvalitetno i postojano. Nalazimo se na adresi Kneza Miloša 89. 

Ističemo se odličnim radom, uvek pravimo dobru atmosferu, sa nama Vam je zagarantovan provod. 


Najbolji bend za svadbe Srbija

Radimo na svim veseljima:

 • svadbe,
 • proslave i
 • razne svečanosti.

Bend ima 6 članova i po želji klijenta se moze proširiti. Imamo pevača i pevačicu.

Formiran je 2000.godine u Austrijskom gradu Stayer-u. Bend se može pohvaliti bogatim iskustvm koje je stekao svirajući po evropskim klubovima, restoranima, prestižnim beogradskim i novosadskim klubovima, na mnogobrojnim venčanjima, svadbama i raznim veseljima od Vardara do Triglava – od Đerdapa pa do Jadrana.

Bend je sarađivao sa mnogim muzičkim zvezdama kako na živim nastupima tako i gostujući u prestižnim tv radio emisijama. Milan Nikolić i Barakuda Bend je spoj iskustva, kvaliteta, talenta i mladosti i zato muziku koju sviramo ima kvalitet i energiju..

Kako bi se uverili u kvalitet benda i zadovoljne goste na našim nastupima pogledajte foto i video galeriju. Nadamo se da ćete osetite delić pozitivne energije koju posedujemo pregledom site-a Barakuda Benda. Članove benda možete videti na sledećem linku – bend za svadbe.

Najbolji-bend-za-svadbe-Srbija22

Više o najboljem bendu za svadbe Srbija 

Preko 15 godina Milan Nikolić i Barakuda Bend  izvode kvalitetan, raznolik, atraktivan muzički program na različitim slavljima (svadbe, proslave, venčanja, žurke..). Sedmoro mladih ljudi iz benda, uvek raspoloženi i spremni za dobru zabavu, daće svoj maximum i zagrejati atmosferu do 1000 stepeni.

Najmodernija profesionalna muzička oprema i bogati svetlosni efekti pored fenomenalne muzike koju sviramo učiniće da Vaša svadba bude nezaboravna.

Repertoar je usklađen u zavisnosti od tipa angažmana-svadba, rođendan, krštenje, žurka, punoletstvo, venčanje, godišnjica, fešta, zabava, matura.

Bili bi sebični da sa vama ne podelimo makar deo atmosfere sa naših nastupa, a sve to možete da vidite na stranicama novosti, gde možete naći fotagrafije i video zapise sa većine naših nastupa.

Najbolji-bend-za-svadbe-Srbija21

Vokali i muzičari najboljeg benda za svadbe Srbija 

 • Vokal Barakuda Benda Marija Milenković je iz Novog Sada. Od malena je bila dežurni zabavljač na porodičnim okupljanima. Prve profesionalne korake napravila je 1997. godine sa vukom naše estrade Frenkijem, članom neprevazićenog „Slatkog greha“. Član Barracuda Banda-a postala je 2001. godine.

 • Vokal Vidan Plazinić je iz Čačka. Osnovnu i srednju školu završio u Guči gde je odrastao i živeo do 2008.godine. Deset godina se bavio disco dans-om, hip hopom i break dance-om. Sa svojim ekipom bio je državni prvak u break dans-u. Na veseljima pored svojih glasovnih mogućnosti na oduševljenje gostiju neretko pokaže i svoje brake dance sposobnosti. Profesionalni pevač je 8 godina.
 • Klavijaturista benda Slaviša Terzić iz Aleksandrovca (župskog). Nižu Muzičku školu, odsek harmonika, završio je u nižoj Muzičkoj školi „Stevan Hristić“ Kruševac izdvojeno odeljenje u Aleksandrovcu. Srednju Muzičku školu završio je u Muzičkoj školi „Stevan Mokranjac“ u Kraljevu. Muzičku akademiju, na odseku muzička pedagogija, završio je na Fakultetu Umetnosti Priština – Kosovska Mitrovica. Radio je sa „Alan Ford“ bendom iz Vrnjačke Banje, „Koktel plus“ bendom iz Kraljeva, „Košava“ bendom iz Aleksandrovca i dugo godina je radio sa „Casper“ bendom iz Kraljeva. Sa Casper bendom zajedno sa Mirom Škorić 2007. godine nastupa na festivalu Beovizija, kao i na I i II grand festivalu. Sa istim bendom nastupa na Pop – Rock festivalu “ Batle of the bands“. Svoje dugogodišnje iskustvo sada deli sa svojim kolegama iz “ Barakuda“ benda.
 • Harmonikaš benda maestro Milan Nikolić  rodom je iz Svilajnca. bend za svadbe barakuda harmonikas i klavijaturistaZavršio je nižu muzičku školu u Svilajncu i srednju muzičku školu u Pančevu. Diplomirao je na muzičkoj akademiji u Parizu. Učestvovao je na mnogim takmičenjima i festivalima u Srbiji. Sarađivao sa mnogim balkanskim zvezdama na evropskim turnejama. Učestvovao je na Evrosongu 2009. godine sa Markom Konom predstavljajući se sa regionalnim hitom „Cipela“ čiji je ujedno i kompozitor. Nakon nekoliko realizovanih folk albuma okrenuo se balkan beat pravcu i izdao novi album Milan Nikolić i Balkan Beat orchestra. Trenutno priprema drugi album. Radi kao aranžer i producent.

 • Klavijaturista benda, Bojan Jovanović, živi u Brusu. Od malih nogu pokazivao je interesovanje za muziku, a od trinaeste godine ozbiljno se posvetio sviranju klavijature. Njegov talenat i želja za muzikom urodili su plodom, tako da su ga razni bendovi i zvezde angažovali za svirke kako u Srbiji, tako i Dijaspori.
 • Bubnjar Barakuda Benda Zoran Pelinac  živi u Vrnjačkoj Banji. bend za svadbe barakuda bubnjarLjubav prema muzici nasledio je od dede, oca i strica. U desetoj godini počinje da svira klavijature, ali ljubav prema bubnjevima je preovladala i u petnaestoj godini počinje da svira iste. Sa drugarima u šesnaestoj godini formira prvi banjski bend „Alan Ford“. Najveće iskustvo stiče u svojim dvadesetim godinama kada svira sa najačim imenima naše muzike. Dvehiljadite godine odlazi u inostranstvo gde formira Barracuda Band.
Posetite nas i lično se uverite da smo najbolji bend za svadbe u Srbiji!

Ako imate dodatnih pitanja, javite nam se. 

VIDEO MATERIJAL 

 • pon

  12-18

 • uto

  12-18

 • sre

  12-18

 • čet

  12-18

 • pet

  12-18

 • sub

  12-18

 • ned

  12-18

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs