Dodaj svoju kompaniju
Muško-ženski frizerski salon u Novom Sadu

MS STIL


Svetozara Markovića Toze 2, 21000 Novi sad

Muško-ženski frizerski salon u Novom Sadu |


MS STILL je muško-ženski frizerski salon u Novom Sadu. Bavimo se pružanjem najboljih frizerskih usluga po povoljnim cenama. 

Prepoznatljivi smo po frizerskim uslugama za pripadnike oba pola, a sve usluge možete dobiti po pristupačnim cenama. Imamo veliki broj mušterija koje nam se stalno vraćaju, kako muških, tako I ženskih. Oni su najbolja referenca dobrog rada muško-ženskog frizerskog salona u Novom Sadu. 

Tim-strucnih-frizera-za-muskarce-izene-u-Novom-Sadu

Tim stručnih frizera za muškarce I žene u Novom Sadu

Naš tim čine iskusni frizeri specijalizovani za različite frizerske delatnosti. Naš glavni cilj je da svojim klijentima omogućimo najbolji frizerski tretman I da Vašu kosu učinimo kvalitetnijom I održimo njenu mekoću I sjaj. 

Vršimo sve frizerske tretmane za muškarce I žene I po tome smo prepoznatljivi. 

Asortiman-usluga-u-frizerskom-salonu-MS-STILL-u-Novom-Sadu

Asortiman usluga u frizerskom salonu MS STILL u Novom Sadu 

Vršimo muško šišanje:

makazama,
mašinicom
i štucovanje brade.

Od frizerskih usluga za žene vršimo:

šišanje,

feniranje,

frizure,

pramenove,

pletenice,

farbanje,

kolorizaciju kose,

balejaž

i ombre.


Tretmani za negu kose u muško-ženskom frizerskom salonu 

Na zdravlje kose utiču brojni faktori. Ovo su neki od najpoznatijih tretmana koje nudimo u muško-ženskom frizerskom salonu u Novom Sadu. 

1) KERATINSKI TRETMAN

Keratinski tretman jedan je od najomiljenijih za regeneraciju kose. Poznat je pod imenom brazilsko feniranje I garantuje fantastične rezultate koji su vidljivi odmah nakon završetka procedure.

Preporučuje se ženama čija je kosa oštećena blajhanjem, farbanjem I feniranjem. Keratinski tretman nadomešćuje izgubljen keratin I popunjava pukotine na vlasima, te kosi vraća zdrav izgled. 

Za keratinski tretman je potrebno izdvojiti od 2 do 4 sata u zavisnosti od dužine I gustine kose. Nakon pranja I delimičnog sušenja, nanosimo keratinski preparat. 


2) OLAPLEX TRETMAN

Olaplex tretman je za vrlo kratko vreme osvojio srca frizera, ali i njihovih klijenata. Preparat koji se koristi prilikom ovog tretmana nije klasičan regenerator niti jedan od onih tretmana za negu kose koji daju samo privremene rezultate, a uz to i opterećuju i dodatno maste kosu. 

Ako je Vaša kosa vidno oštećena, Olaplex tretman će joj vratiti lepotu i sjaj, učiniti je ponovo glatkom i povećati njenu otpornost na negativan uticaj spoljnih faktora. 

Olaplex preparat se može koristiti samostalno, kao specijalan tretman za negu i ojačavanje kose ili kao dodatak koji se koristi prilikom farbanja i blajhanje kose, kako bi se vlasi zaštitile od oštećenja.

Za sva pitanja I rezervacije kontaktirajte nas na navedene telefone. Vaš MS STILL – muško-ženski frizerski salon u Novom Sadu!


 • pon

  10-18h

 • uto

  10-18h

 • sre

  10-18h

 • čet

  10-18h

 • pet

  10-18h

 • sub

  9-15h

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs