Dodaj svoju kompaniju

Međunarodna špedicija i transport Srbija |

Porodični biznis je danas jedan od najznačajnijih generatora bogatstva i zaposlenosti u svetskoj privredi. Iako je teško tačno proceniti njihovu zastupljenost u globalnim okvirima, određene procene kažu da se učešće preduzetničkih firmi koje su osnovale ili vode porodice, kreće u rasponu od 65 do 90 odsto, u odnosu na ukupan broj aktivnih preduzeća u svetskoj ekonomiji.

Mi smo VEDETO PLUS DOO iz Beograda. Nalazimo se na adresi Železnička 69. Poslujemo na teritoriji čitave Srbije, kao i EU.

Međunarodna-špedicija-i-transport-Srbija2

Međunarodna špedicija i transport Srbija

Prenoseći ogromno iskustvo naslednicima koji nastavljaju da vode porodični biznis, pri tom iskustvo stečeno godinama nastale su mnoge firme, neke manje, a neke veoma uspešne. Tako je Vedeto plus d.o.o. samo nastavio tradiciju, unapredio poslovanje i stekao odlične pozicije na našem tržištu.

Borba nije laka, ali opstaju oni uporni i posvećeni poslu. Carinsko posredovanje je naša osnovna delatnost. Posredujemo u svim vrstama carinskog postupka pri uvozu, izvozu ili transportu robe, za sva pravna lica u Republici Srbiji.

Naša glavna destinacija po pitanju transporta je Velika Britanija, Skandinavija, Belgija i naravno tu postižemo sjajne rezultate. Starija ćerka firma Vedeto d.o.o. je međunarodna špedicija koja Vam pruža kompletnu uslugu transporta.

Pod poslovima međunarodne i unutrašnje špedicije koje predstavljaju osnovnu delatnost preduzeća, podrazumevaju se poslovi zaključivanja ugovora o prevozu u svim vidovima saobraćaja, organizovanje prevoza sopstvenim i tuđim prevoznim sredstvima, posredovanje u obavljanju carinskih radnji, skladištenja robe, organizovanje zbirnog i integralnog transporta, i tarifska obrada dokumenata.

Obavljamo prevoz iz i u Austriju, Crnu Goru, Češku, Francusku, Holandiju, Hrvatsku, Italiju, Mađarsku, Makedoniju, Nemačku, Poljsku, Portugaliju, Sloveniju, Španiju i Švajcarsku.

U carinskom postupku nužno je poštovati propisanu carinsku proceduru kao i kvalitetno organizovati kompletan proces koji podrazumeva najniže moguće troškove. Dobro poznavanje zakonske regulative i iskustvo vašeg špeditera u carinskom posredovanju osigurava Vam unapređenje Vašeg poslovanja. U poslovanju s našom firmom naši komitenti shvatili su da je dobra priprema najvažnija te nas svakodnevno kontaktiraju pre nego što robu naruče ili je misle naručiti.

Ovakvim načinom rada otklanjamo mogućnost dodatnih komplikacija koje mogu dovesti do neželjenih troškova, do lošeg imidža preduzeća i carinskih prekršaja. Stoga, kontaktirajte nas, a mi ćemo vam dati savet kako sve to izbeći.


 • pon

  8-20h

 • uto

  8-20h

 • sre

  8-20h

 • čet

  8-20h

 • pet

  8-20h

 • sub

  8-20h

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs