Dodaj svoju kompaniju
Mašinsko malterisanje Novi Sad

ING-TECH DOO ODŽACI


Bačka 69, 25250 Odžaci

Mašinsko malterisanje Novi Sad |

Firma ING-TECH DOO ODŽACI uspešno posluje od 2016. godine. Nalazimo se na adresi Bačka 69.

Zadovoljni klijenti su naša najbolja referenca. Kvalitet i profesionalnost pruženih usluga nam je vrlo važna. Bavimo se mašinskim malterisanjem u Novom Sadu.


Mašinsko malterisanje Novi Sad 

Bavimo se završnim radovima u građevinarstvu i posedujemo veliko iskustvo u obavljanju te delatnosti. Specijalizovani smo za mašinsko malterisanje u Novom Sadu. Mašinsko malterisanje u Novom Sadu je naša osnovna delatnost kojom se bavimo i obavljamo ga na vrlo profesionalan i pouzdan način.

Kvalitet, pouzdanost i profesionalnost - to je naš moto!

Trudimo se da u svom poslovanju izađemo u susret svim Vašim zahtevima i potrebama. Odlično mašinsko malterisanje u Novom Sadu je ono po čemu se ističemo u odnosu na konkurenciju. Mašinsko malterisanje u Novom Sadu - kvalitet, a ne kvantitet!

Malterisanje-Novi-Sad

Malterisanje Novi Sad

Svoje usluge nudimo preduzećima i pojedincima u Novom Sadu i okolini. Izlazimo u susret za sve Vaše zahteve i potrebe. Mašinsko materisanje je osnovna delatnost kojom se bavimo u Novom Sadu.

Mašinsko malterisanje u Novom Sadu - garantujemo Vam kvalitet!

Pravilno mašinsko izmalterisani zidovi su preduslov za prave i ravne zidove na kojima se neće pojaviti pukotina. Važno je znati da se prvo mašinski malterišu plafoni pa tek nakon njih zidovi. Malter se mašinski nanosi horizontalno u formi zmijugice vodeći računa da se šprica između vođica koje su prethodno postavljene. Odmah nakon toga se malter grubo ravna ravnjačom. Ovo je samo grubo ravnanje, fino ravnanje dolazi naknadno. Mašinsko malterisanje u Novom Sadu obavljamo vrlo kvalitetno, po pristupačnoj ceni.

Da-li-Vam-je-potrebno-masinsko-malterisanje-u-Novom-Sadu

Da li Vam je potrebno mašinsko malterisanje u Novom Sadu?

Svoje poslovanje obavljamo kvalitetno i postojano. Fleksibilni smo i izlazimo Vam u susret za sve Vaše zahteve u vezi mašinskog materisanja u Novom Sadu, ali i širom Srbije.

Ukoliko Vam je potrebno mašinsko malterisanje u Novom Sadu, slobodno nas kontaktirajte.

Mašinsko malterisanje u Novom Sadu u odnosu na ručno, ima niz prednosti. To je malterisanje gde se uz odgovarajuće mašine nanosi fabrički pripremljen malter, koji se naziva mašinski malter. Takav malter se doprema u džakovima ili u rinfuzi pomoću silosa. 

Razlika-izmedju-rucnog-i-masinskog-malterisanja

Razlika između ručnog i mašinskog malterisanja


Uz pomoć mašinskog malterisanja, postiže se veća brzina u radu, bolji kvalitet omalterisanih površina, dovoljno je četiri majstora po objektu po mašini, i još jedna bitna stavka, a to je da nema rasturanja materijala.


Materijal koji će se koristiti u radu, već je spreman za upotrebu. U suprotnom, bilo bi potrebno posebno nabavljati sve komponente. Biće potrebno manje radnika, jer kad se radi klasično malterisanje, jedan radnik radi na mešalici, i postoji više pomoćnih radnika. 

Kod mašinskog malterisanja u Novom Sadu, dovoljan je jedan radnik koji će puniti mašinu materijalom. Međutim, čak i taj jedan radnik može da ne bude neophodan, ukoliko se koristi materijal u rasutom stanju, jer se u tom slučaju suvi materijal transportuje preko silomata direktno iz silosa do mašine.  

Poslujemo na teritoriji cele Srbije. Radno vreme nam je od 7 do 17 časova radnim danima i subotom. Obratite nam se sa poverenjem, kontaktirajte nas telefonom ili putem imejla.
 • pon

  7-17h

 • uto

  7-17h

 • sre

  7-17h

 • čet

  7-17h

 • pet

  7-17h

 • sub

  7-17h

 • ned

  /

Malterisanje zidova, kosuljica

Postovanje, iz Kovilja sam, opstina Novi Sad. Zanima me radite li i kosuljicu pored masinskog malterisanje? Kako se krece cena bez materijala i sa? Hvala


mašinsko malterisanje

koja je cena po kvadratu sa vašim materijalom mašinskog malterisanja, radi se o porodičnoj kući na Klisi u Novom Sadu.


masinsko malterisanje

potrebno masinsko malterisanje u Temerinu


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs