Dodaj svoju kompaniju
MAČEVALAČKI KLUB SILNI

MAČEVALAČKI KLUB SILNI


Bulevar Oslobođenja 96, 11010 Beograd, Voždovac

Mačevalački klub i škola Beograd |

Mačevalački klub i škola SILNI otvorena je 2001. godine i to na dve lokacije u Beogradu: kod Sajma (Bulevar Vojvode Mišića 14) i u školi Jovan Miodragović na Vračaru gde se održavaju treninzi. Okupili smo stručan i profesionalni tim koji pasionirano trenira sve one koji žele da se bave mačevanjem.

Mačevalački klub Pobednik osnovali su 2002. godine, otac i sin, Dušan i Miodrag Zeljković, dugogodišnji sportski radnici, sa ciljem da mačevanje kao sport podignu na znatno viši nivo, nego što je do sada bio u Srbiji. 

Zanimljivosti-o-macevanju-koje-niste-znali

Zanimljivosti o mačevanju koje niste znali

Zahvaljujući posvećenom radu stekli smo ugled i ostvarili saradnju sa mnogim polaznicima. 

Mačevanje u širem smislu označava borilačku veštinu u kojoj se dva protivnika bore hladnim oružjem (mačem, sabljom, floretom) koje drže u ruci te njime pokušavaju ubosti ili saseći protivnika. U užem smislu, mačevanje se koristi kao naziv sporta u kojem se dva takmičara bore propisanim oružjem zaštićeni odgovarajućom zaštitnom opremom. U mačevalačkom klubu i školi savladaćete sve osnove mačevanja i posati izvrsni mačevalac.

Kada-je-macevanje-ukljuceno-u-Olimpijske-igre

Kada je mačevanje uključeno u Olimpijske igre?

Mačevanje je kao sport uključen u program modernih Olimpijskih igara već na igrama u Atini 1896. Ipak, zbog brojnih razlika u postojećim pravilima u prvim godinama tog sporta bilo je dosta nesporazuma, koji su konačno razrešeni 1913. godine osnivanjem Međunaordne mačevalačke federacije ili kraće FIE (od francuskog naziva Fédération Internationaled' Escrime). Ta godina se smatra i početkom razvoja moderne ere mačevalačkog sporta.

Zasto-ti-od-svih-sportova-trebalo-da-se-bavim-macevanjem

Zašto ti od svih sportova trebalo da se bavim mačevanjem?

Osnovni cilj škole mačevanja SILNI je omasovljenje mačevalačkog sporta u okviru kojeg  smo pred sebe postavili  zadatak  da svim zainteresovanim polaznicima omogućimo visokostručnu obuku po najsavremenijim metodama. Pored toga, osim što ozbiljno pristupamo treninzima u našem mačevalačkom klubu i školi, obećavamo vam pozitivnu atmosferu i nezaboravno druženje.


Kako izgleda plan i program vašeg mačevalačkog kluba i škole?

Plan i program mačevalačkog kulba i škole Silni u Beogradu je podeljen u pet celina, tokom kojih budući mačevaoci stiču sva neophodna znanja i veštine koja su im potrebna za prelazak na takmičarski nivo. Sa polaznicima škole i mačevalačkog kluba rade profesionalni mačevaoci Marko Milić i Višnja Mažibrada čije detaljne biografije možete pogledati na našem veb sajtu. Sva naša pažnja usmerena je jednako na sve polaznike i garantujemo vam da ćete uživati na svakom treningu. 

Za dodatne informacije možete nas posetiti, kontaktirati putem telefona 061/1125-312 ili se informisati putem našeg veb sajta ili stranice na društvenoj mreži Facebook

 • pon

  19-22h

 • uto

  19-22h

 • sre

  19-22h

 • čet

  19-22h

 • pet

  19-22h

 • sub

  10-14h

 • ned

  /

Ponuda opreme

PozdravNudim opremu saoglasa na sajtu Kupujem Prodajem u rubrici sport i razonoda .Grad Smederevska Palanka


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs