Dodaj svoju kompaniju

Lajsne za slike i ramovi Leskovac Srbija |

 Samostalno stolarsko zanatska radnja "Stojanović" osnovana je 1970. godine sa sedištem u Leskovcu, mesto Bobište.

Osnovna delatnsot nam je izrada nameštaja po meri i želji kupca, od pločastih materijala. Pored toga bavimo se i izradom, veleprodajom i maloprodajom lajsni i ramova za slike.

Lajsne-za-slike-i-ramovi-Leskovac-Srbija1

Lajsne za slike i ramovi Leskovac Srbija

Osnovna delatnost firme bila je proizvodnja ukrasnih lajsni i ramova za slike,različitih profila i dezena.Praćenje novih tržišnih trendova omogućilo je nasoj firmi proširenje proizvodnje prvo na lajsne za građevinu...itd. Najsavremenijom italijanskom tehnologijom,na kvalitetnom drvetu,ekološkim materijalima izrađuje lajsne različitih profila i dezena.

Savremena tehnologija i uporan rad su nas naveli na osvajanje novih proizvodnih poduhvata, tako da smo od nedavno pokrenuli izradu modernih kuhinja i sobnih vrata.Za postizanje vrhunskog kvaliteta i izvrsnog dizajna koristi se vakum-membranska presa,kao deo najnovije italijanske tehnologije.

Spoj tehnike i dugogodišnjeg iskustva naših majstora učinilo nas je konkurentnim kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

MDF profile proizvodimo od mdf-a 19mm presvucenog melaminskom folijom u boji drvodekora (hrast, tresnja, bukva, orah) I uni dezena (siva). Vrsimo uslugu sklapanja gotovih frontova od mdf profila I univera 8mm kao ispune (bukva, tresnja, zelena, plava, bez I bordo).

Tržište za koje poslujemo je Srbija.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila. Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid dalje saradnje. 


 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

zainteresovan

Dobar dan, molio bih Vas da mi pošaljete katalog Vaših proizvoda za ramove za slike (LAJSNE), kao i za PASPARTU, sa cenama po dužnom metru i koja je mogućnost kupovine onlaj i isporuke. S poštovanjem ! Boro


poručivanje

Pozdrav. Želeobi da poručim ram za slike AK-43 BRAON boje. 10 kom. Račun slati firmi: CONSACKT d.o.o.Konsalting i menadžment poslovi ZDRAVKO KNEŽEVIĆ Glavna ul. 7 Kanjiža 24420 PIB 103248710 Račun-predračun možete slati i elektronski na zdr.knez@gmail.com Robu šaljite na adresu Drobina Endre Stevana Doronjskog 20 Novi Kneževac 23330


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs