Dodaj svoju kompaniju

Kvalitetne usluge iz oblasti energetske efikasnosti Novi Sad |


 Preduzeće "Koning Doo" posluje od 1989 godine,sa sedištem u Novom Sadu. Bavimo se pružanjem kvalitetnih usluga iz oblasti energetske efikasnosti.

O kvalitetu rada naše firme najbolje govori uspešna saradnja koju smo ostvarili sa mnogim firmama i klijentima. Ističemo se dobrom radnom etikom, korektni smo i uvek poštujemo sve dogovore. 

Kvalitetne-usluge-iz-oblasti-energetske-efikasnosti-Novi-Sad1

Kvalitetne usluge iz oblasti energetske efikasnosti Novi Sad

Od samog početka, Koning d.o.o.  okuplja mlade i ambiciozne stručnjake iz oblasti projektovanja i izvodjenja u gradjevinarstvu.

Vodeći inženjeri Koning-a, imaju višegodišnje iskustvo u projektovanju svih vrsta objekata kao i iskustvo u gradjenju objekata.

Veliki broj inženjera svoja prva radna iskustva sticao je upravo u Koningu.

Inženjerski kadar preduzeća se bavi izučavanjem obnovljivih izvora energije od 1980.godine. Raspolažemo licenciranim kadrovima sa iskustvom u projektovanju i primeni obnovljivih izvora energije. Trajno opredeljenje nam je uvođenje novih tehnologija preko stručnih kadrova sa posebnom pažnjom na iznalaženju inovativnih i racionalnih rešenja.

Takođe, istakli bismo da vršimo projektovanje u građevini, a pružamo i kompletne konsultantske usluge u oblasti građevine.

U svom sastavu imamo petoro zaposlenih,sa daljim planovima za proširenje poslovanja.

Energetska efikasnost podrazumeva niz mera u cilju smanjenja potrošnje energije, a koje pri tome ne narušavaju uslove rada i života.

Energetska efiksnost predstavlja skup mera za smanjenje potrošnje energije.  Mere poboljšanja energetske efikasnosti treba najpre posmatrati kroz smanjenje gubitaka energije a zatim kroz smanjenje potrošnje.

Smanjenje gubitaka energije se dobija, pre svega poboljšanjem karakteristika termičkog omotača objekata, poboljšanjem bioklimatskih parametara korišćenjem solarne energije u sistemu pasivnih solarnih zgrada.

Smanjenje potrošnje energije pravilnim izborom opreme i uredjaja. Za uređaje kažemo da su energetski efikasni ako imaju visok stepen korisnog dejstva tj. male gubitke prilikom transformacije jednog oblika energije u drugi.

Ukoliko Vas interesuje kombinacija kvaliteta u dobre cene obratite nam se s poverenjem. 

Posetite nas i uverite se u kvalitet rada firme KONING DOO

 • pon

  po potrebi posla

 • uto

  po potrebi posla

 • sre

  po potrebi posla

 • čet

  po potrebi posla

 • pet

  po potrebi posla

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs