Dodaj svoju kompaniju
Kvalitetna obuka vozača Velika Plana Miloševac

PISKO-L DOO


Ive Lole Ribara, 11318 Velika Plana, Miloševac

Kvalitetna obuka vozača Velika Plana Miloševac


 "PISKO-L DOO" je osnovan 2013. godine sa sedištem u Miloševcu kod Velike Plane, ali već 20 godina se bavimo kvalitetnom obukom vozača kategorija Am, A1, A2, A, B, Be, C, Ce, G, F. Za detaljnije informacije, kontaktirajte nas telefonom ili putem e-maila.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  fleksibilno po potrebi

 • ned

  /

Polaganje za b kategoriju

Cena polaganja i naj kraci rok


Imam primedbu na Vaš rad

Poštovani, uplatio sam prosle godine 5 maja za polaganje teorijskog ispita. Rekli ste mi da ce polaganje biti za 2 nedelje... Od tada se niko nije javio ni jednom, ni ti me je obavestio kada će biti teorijski ispit. Dolazio sam više puta u Vaš lokal, gde mi je Vaša radnica rekla pozvaćemo te u što skorijem roku. Niko me nije zvao ni ti obavestio. Dolazio sam jos 4 puta posle toga, gde mi je rečeno isto. Na kraju mi je zaposlena rekla da pozovem vlasnika auto škole, što sam i uradio. Vlasnik se javio i rekao mi je da će to biti rešeno i da ću biti obavešten kada će biti polaganje. Od tada se isto nije niko javio... Još jednom sam dolazio i zaposlena mi je rekla da ne mogu da pronađu moju dokumentaciju. Kada mislite da pronađete moja dokumenta? Biću primoran da se obratim nadležnim institucijama za ovaj slučaj. Želim ovim putem da Vam se obratim kako bih imao dokaz da sam Vam se obratio i pismenim putem.


Obuka za vozača "B" kategorije

Poštovani,interesuje me procedura obuke za vozače.Ja nisam u zemlji često i kad sam tu odmor mi je mesec do mesec i poDa li je moguće u tom roku da se izvrši obuka za vozača i koja je cena.Plaćam u gotovini?.Unapred zahvalna.


Teorijski ispit kategorije B

Dobar dan! Pisem Vam u cilju saznavanja da li je izvodljivo (da li ima termina) da se polaze teorijski ispit u naredne dve nedelje i, ukoliko polozim taj deo, s obzirom da ne zivim u Srbiji a da sam i dalje prijavljen kod Vas u skoli, da li je izvodljivo da se do sledeceg letnjeg raspusta kada cu jedino imati vremena zadrze rezultati i tada samo da uradim prakticni deo? Ne znam da li me se secate, ja sam bratanac Dejana Markovica i pre 2 godine sam polagao kod Vas i nisam prosao. Nadam se Vasem brzom odgovoru. Hvala!


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs