Dodaj svoju kompaniju

Kutije za torte i kolače | Samostalna zanatska radnja Pakom bavi se proizvodnjom kutija za torte i kolače i ima veliko iskustvo u ovoj delatnosti.

Naša radnja posluje od 1999. godine na adresi Ante Bogičevića 75 u Loznici, gde smo stekli veliki ugled među firmama i našim klijentima. Od samog osnivanja naša firma ima cilj da svojim klijentima ponudi kvalitetne i jedinstvene kutije za torte i kolače,  a sve to po pristupačnoj ceni koja je prilagođena domaćem tržištu.

Kvalitetne-kutije-za-kolace-i-torteeee

Kvalitetne kutije za kolače i torte

Prilikom kupovine kutija za kolače treba obratiti pažnju na njihovu veličinu, izdržljivost, ali pre svega na njihov kvalitet.

Od kvaliteta kutija za kolače i torte zavisi da li će oni biti biti na sačuvani na adekvatnoj temperaturi i koliko će uspeti da održe svoju svežinu.

Dakle, od kvaliteta kutija za kolače i torte zavisi i njihova upotrebljivost i očuvanje njihove svežine i trajnosti pa je zato bitno napraviti dobar izbor prilikom kupovine ovih proizvoda.

Kvalitetne kutije za torte i kolače lako je razlikovati od običnih, pre svega jer su izrađene od izdržljivog kartona koji upija vlažnost, a da pri tom ne gubi svoju čvrstinu. Takođe, karton na kvalitetnim kutijama je prilagođen obliku torte i kolača pa je savitljiv i štiti ih prilikom nošenja ili pakovanja.

Kada smo kreirali svoje kutije za torte i kolače imali smo u vidu sve ove karakteristike i potrudili smo se da Vam svoje proizvode prilagodimo i u njih uložimo svoje znanje i tehnologiju.

Jedinstven-dezen-kutija-za-torte-i-kolace123

Jedinstven dezen kutija za torte i kolače

Dezen kutija za torte i kolače je ono što će Vas prvo privući u toku kupovine ovih proizvoda.

Naše kutije za torte i kolače su dizajnirane tako da svojim izgledom privlače pažnju kupaca, koji žele da sebe ili dragu osobu obraduju slatkim zalogajima.

Iza nas su godine isksutva u prodizvodnji kutija u kojima se pakuju ukusni kolači i torte, a imajući to u vidu potrudili smo se da za svakog klijenta prilagodimo dezen kutije u zavisnosti od izgleda njegovih proizvoda.

Naši klijenti znaju koliko ozbiljno obavljamo svoj posao i zato nam je jako bitno da imamo sve potrebne informacije u vezi sa proizvodom i u skladu sa tim dizajniramo svoje kutije za torte i kolače.

Trudimo se da naše kutije budu kreativno dizajnirane, pa prilikom izrade koristimo boje vrhunskog kvaliteta, koje u isto vreme pozitivno utiču na oko posmatrača u ovom slučaju budućeg kupca Vaših torti i kolača.

Kutije-za-torte-i-kolace-otporne-na-promene-temperature

Kutije za torte i kolače otporne na promene temperature

Ukoliko se bavite proizvodnjiom torti i kolača znate koliko je bitno da njihova svežina bude očuvana kako bi klijenti bili zadovioljni Vašim proizvodom.

Znajući to kutije za kolače i torte smo napravili od kartona koji je otporan na sve promene temperature, a u isto vreme čuva svežinu Vaših proizvoda.

Njegova izdržljivost pomaže da torte i kolači budu sveži u svakom momentu posluživanja i da izgledaju kao da su tek izvađeni iz rerne ili spremljeni.

Ovakav efekat naših kutija, čini nas jedinstvenom firmom za proizvodnju kutija za torte i kolače, a zahvaljujući kavlitetu naših proizvoda postali smo ugledna firma u ovoj oblasti.

Kolaci-u-nasim-kutijama-su-savrsen-poklon-za-sladokusce

Kolači u našim kutijama su savršen poklon za sladokusce

Želite da pronađete savršen poklon za dragu osobu?

Kutija kolača je uvek pravi izbor, naročito ukoliko je osoba kojoj je poklon namenjen ljubitelj slatkiša.

Imajući u vidu kvalitet i jedinstveni dezen naših kutija za torte i kolače, osoba kojoj poklanjate ovaj poklon biće u nedoumici da li da naše kutije ostavi kao ukras ili da raspakuje svoj ovimljeni slatkiš.

Tokom proizvodnje kutija za torte i kolače u vidu imamo pre svega njihovu namenu i osobe kojima će biti poklonjene pa se trudimo da one budu što boljeg izgleda i jedinstvenog doizajna.

Cilj nam je da kolači budu spakovani tako da im naša kutija daje dodatni šmek i izgled koji će svakog klijenta navesti da kupi baš Vaš proizvod.

Godine iskustva i tradicija poslovanja koje smo stekli daju nam prednost u odonosu na druge firme koje se bave proizvodnjom kutija za torte i kolače i zato se veliki broj klijenata odlučuje za nas.

Ukoliko ste i vi jedan od njih, posetite nas u Loznici.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs