Dodaj svoju kompaniju

Kutije za roštilj |Samostalna zanatska radnja Pakom osnovana je 1999. godine u Loznici.

Proizvodnja kutija za roštilj je ono po čemu smo prepoznatljivi u celoj Srbiji, a ističemo se pristupačnim cenama i kvalitetom naših proizvoda. Trudimo se da svojim klijentima obezbedimo kvalitetne kutije koje će očuvatti svežinu i toplotu roštilja.

Rostilj-zadrzava-svoju-svezinu-u-nasim-kutijama12

Roštilj zadržava svoju svežinu u našim kutijama

Kada kupujete roštilj cilj Vam je da njegova toplota i svežina budu očuvane i tokom posluživanja.

Kako bismo Vam omogućili očuvanje svežine roštilja, svoje kutije smo kreirali tako da one budu napravljene od materijala koji je otporan na promene temperature.

Klijenti koji koriste naše kutije za roštilj znaju da one čuvaju njegovu svežinu, toplotu i njegove hranljive sastojke i otporne su na masnoću i vlažnost.

Takođe, naše kutije omogućavaju roštilju da zadrži svoj prijatan miris i ukus, pa će izgledati kao da je tek skinut sa rešetke za pečenje.

Kupovina naših kutija za roštilj je garancija njegove svežine i jedinstvenog ukusa koji će Vas oduševiti. 


Kutije za roštilj sa pečatom Vaše firme 

Izgled kutija za roštilj prilagodili smo zahtevima naših klijenata, koji žele logo svoje firme ili oznaku na kutijama.

Dakle, prilikom izrade naših kutija za roštilj u vidu smo imali firme sa kojima poslujemo i želje njihovih klijenata.

Godine iskustva koje posedujemo, daju nam prednost prilikom proizvodnje kutija za roštilj jer uspevamo da spojimo kreativnost i dobar kvalitet naših proizvoda. Ovo je jedan od razloga zbog kojih se izdvajamo kao jedinstvena firma u ovoj delatnosti.

Poslujemo sa ostalim firmama koje se bave proizvodnjom roštilja i trudimo se da na kutiji budu istaknuti njihov logo, proizvodi i pre svega kontakt podaci kako bi kupci molgli da im se obrate i poruče njihov roštilj.

Kutije-za-rostilj-po-pristupacnim-cenama-prilagodjenim-domacem-trzistu

Kutije za roštilj po pristupačnim cenama prilagođenim domaćem tržištu

Pristupačna cena naših kutija za roštilj je prilagođena njihovom kvalitetu, a trudimo se da mislimo i na budžet naših klijenata.

Tokom psolovanja stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata, koji su dokaz da su naše kutije za roštilj među najboljim proizvodima na domaćem tržištu.

Naši zaposleni imaju uvid u zahteve tržišta i konkurencije pa se trude da naši proizvodi budu prilagođeni i zahtevima tržišta, a u isto vreme i zhatevima klijenata koji će kupiti naše kutije za roštilj.

Miris-i-ukus-rostilja-sacuvani-zahvaljujuci-nasim-kutijama

Miris i ukus roštilja sačuvani zahvaljujući našim kutijama

Prilikom kupovine roštilja, veliki broj klijenata želi da njegova svežina i prijatan miris budu očuvani i za kasnije obroke.

Zato smo se potrudili da naše kutije napravimo u skladu sa tim i svakom klijentu omogućimo zadržavanje svežine roštilja i njegovog savršenog ukusa.

Trud i zalaganje nađih zaposlenih su rezultirali proizvodnjom jednistvenih kutija za roštilj koje će vašim klijentima garantovati sačuvan ukus i miris, a u isto vreme roštilj neće biti suv već hrskav i sočan kao da je sad izvađen iz pećnice.

Trudimo se da sledimo svetske standarde kad je proizvodnja kutija za roštilj u pitanju, ali i zahteve domaćih firmi, klijenata i svih lica kojima su potrebni naši proizvodi.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs