KULTURNO PROSVETNA ZAJEDNICA KOSOVA I METOHIJE

Kulturno prosvetna zajednica Kosova i Metohije

Podeli preduzeće:
KULTURNO PROSVETNA ZAJEDNICA KOSOVA I METOHIJE
0 (0 utisaka) | NAPIŠI RECENZIJU
Kralja Milutina bb, 38205, Gračanica, Priština
Trenutno otvoreno: 8-16h fleksibilno

Upiti

Imaš pitanje? Ostavi upit i dobićeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pošalji upit

Radno vreme

 • ponedeljak
  8-16h fleksibilno
 • utorak
  8-16h fleksibilno
 • sreda
  8-16h fleksibilno
 • četvrtak
  8-16h fleksibilno
 • petak
  8-16h fleksibilno
 • subota
  fleksibilno po potrebi
 • nedelja
  fleksibilno po potrebi

Ocena

0
(0 utisaka)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj utiske

O preduzeću

Kulturno prosvetna zajednica Kosova i Metohije

 Kulturno prosvetna zajedica Kosova i Metohije je osnovana 1957. godine, sa sedištem u Gračanici kod Prištine. Osnovna delatnost nam je izdavačka delatnost svih autora sa Kosova i Metohije, a pored osnovne delatnosti, bavimo se i organizacijom različitih manifestacija i obeležavanja važnih istorijskih momenata. Takođe smo i pokrovitelji organizovanja različitih tematskih tribina. Ta detaljnije informacije, kontaktirajte nas telefonom ili putem e-maila. Radno vreme od 8h do 16h.

Radno vreme

 • ponedeljak
  8-16h fleksibilno
 • utorak
  8-16h fleksibilno
 • sreda
  8-16h fleksibilno
 • četvrtak
  8-16h fleksibilno
 • petak
  8-16h fleksibilno
 • subota
  fleksibilno po potrebi
 • nedelja
  fleksibilno po potrebi

obavestenje

Postovani, uz duzno postovanje prema Vama, Vasoj tradiciji Kulturno prosvetne zajednice Kosova i Metohije, zelim da Vas obavestim ovim putem da sam se pre dva dana upoznao sa delom sadrzine knjige Lipljan u doba zla i da se delom ta knjiga odnosi prema meni kao pojedincu. Misljenja sam da sadrzina knjige koja se odnosi na ime Borivoje Vignjevic nije tacna i sta vise da sadrzi elemente opasne po mene, opasne za moju porodicu kao i familiju. Nadam se da ste ispred izdavaca upoznati sa konkretnim dokazima koji potvrdjuju sve cinjenice iznete u knjizi. Misljenja sam da u samoj knjizi postoje veliki propusti koje ovim putem ne zelim da tumacim pogresno i sa tom namerom voleo bih da se i Vi usmerite ka dokumentima koji potvrdjuju navode u knjizi u kojoj ste Vi ispred izdavaca. Mogu reci da je knjiga prepuna neistina, lazi, teskih reci i sa jos mnogo problema koji se koriste zarad brze prodaje i lake zarade novca. S tim u vezi moracu da razgovaram sa mojim advokatom kako bi se preuzele Zakonom sve potrebne radnje u sudskom postupku protiv svih lica cija su imena na toj knjizi, kao i protiv Eparhije Rasko Prizrenske. Na ovaj nacin zelim da sacuvam sebe, porodicu, familiju od mogucih problema, Medjutim, ukoliko ste uspeli da dokumentima potvrdite mnoge navode napisane o meni u knjizi nemate potrebe za nervozom jer ce se sve na sudu zavrsiti u korist svih ucesnika u porcesu, pisanja i izdavanja knjige a ja cu nadoknaditi za sve probleme koji ce se desavati u toku sudskog postupka. Licno smatram da je neozbiljno pisati o nekome a da isti nije pitan da li moze da se pise i o dobrom i o losem radu u zivotu. Takodje, smatram da svako javno predstavljanje knjige dodatno opterecuje ucesnike koji su ukljuceni u knjizi. Uz duzno postovanje i veliko izvinjenje veliki pozdrav. Borivoje Vignjevic, Lipljan. P. S. Zamolio bih Vas da ne tumacite pogresno sve gore napisano. Moja zelja je da Vas obavestim a ne da pretim, nedaj Boze, ili da ispadne nesto drugo. Ja nosim lepe uspomene iz detinjstva prema gospodinu Ratku Popovicu kao mom nastavniku predmeta Muzicko u osnovnoj skoli u Lipljanu i ne zelim da to kvarim. Sud ce reci svoje. Zivi mi i zdravi bili. Jos jednom srdacan pozdrav.


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

Jesi li čovjek ?

Oceni preduzeće i napiši svoj utisak o saradnji.

Tvoja ocena:
Jesi li čovjek ?

Slične kompanije

OŠ "Josif Marinković"

Osnovna škola Novi Bečej

Josifa Marinkovića 79, 23272 Novi Bečej

Osnovna škola Vasa Živković

Osnovna škola Vasa Živković Pančevo

Karađorđeva 87, 26000 Pančevo

Muzej Krajine

Muzej Negotin

Vere Radosavljević 1, 19300 Negotin

SREDNJA ZANATSKA ŠKOLA BEOGRAD

Škola za decu sa smetnjama u učenju i razvoju Beograd

Vukasovićeva 21a, 11090 Beograd Rakovica

OSNOVNA ŠKOLA STANČIĆ MILAN -UČA"

Osnovna škola Milan Stančić Uča Kumane

Trg Slobode 4, 23271 Novi Bečej, Kumane

Srednja škola Prokopović Niš

Privatna srednja škola Prokopović Niš

9 Brigade 6, 18000 Niš