Dodaj svoju kompaniju
Kožice menjača i ručne Pulsar Zaječar

PULSAR


Улица Загорска 20, 19000 Zaječar

Kožice menjača i ručne Pulsar Zaječar |

Firma Pulsar posluje sa dugom tradicijom od 1924 . godine kao porodična firma u Zaječaru. Bavimo se proizvodnjom kožica za menjače i ručne i cilj nam je da klijentima maksimalno izađemo u susret i ponudimo kombinaciju kvaliteta i pristupačne cene.


Kožice menjača i ručne Pulsar Zaječar

Glavna delatnost naše firme Pulsar je proizvodnja kožica za menjače i ručne, a iza nas su godine iskustva pa nam se s poverenjem možete obratiti.

Zahvaljujući kvalitetnim kožicama za menjače i ručne stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata, koji su nam najbolja preporuka i dokaz da smo jaka i odgovorna firma.

Isporuka ide "danas za sutra", odnosno slanje je istog dana (osim nedelje), a paket paket je kod Vas odmah sutradan na kućnoj adresi.    

Stekli smo veliki ugled među firmama u Zaječaru i cilj nam je da svoje poslovanje unapredimo i razvijemo, kako bismo povećali svoju ponudu. Ističemo se povoljnim cenama, koje su prilagođene domaćem tržištu, a glavni cilj nam je da klijenti budu zadovoljni.

Kada klijentima iz Zaječara pomenete Pulstar, oni će Vam reći samo reči pohvale, a to je dovoljan dokaz da smo jaka i odgovorna firma.

Kožice menjača i ručne izrađene su po originalnom kroju i od najkvalitetnije eko-kože (ili 100% prirodne kože), koja se koristi u auto-industriji  za tapaciranje automobila novije generacije.

CENA ZA EKO-KOŽU 

KOMPLET  (kožica menjača + kožica ručne) je 599 dinara.

Posebno prodaja  (ili kožica menjača / ili kožica ručne) je 399 dinara.

ZA PORUDŽBINE VEĆE OD 2000 dinara. DOSTAVA "GRATIS"  "NA ZAHTEV KUPCA IZRAĐUJEMO KOŽICE MENJAČA I RUČNE ZA BILO KOJI MODEL AUTOMOBILA".

Svu robu iz naše ponude, šaljemo brzom poštom na teritoriji cele Srbije (uključujući i Kosovo i Metohiju). Obavljamo usluge dostave na kućnu.

Vizija naše firme Pulsar je da neprekidnim usavršavanjem i kvalitetom kožice za menjače i ručne, kao i proširenjem proizvodnog programa zadovoljimo potrebe i očekivanja naših kupaca. 

Poslujemo u Zaječaru na području cele Srbije. Naše radno vreme je od 8 do 17h.

Za više informacija nas kontaktirajte.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-17h

 • sre

  8-17h

 • čet

  8-17h

 • pet

  8-17h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs