NEBOJŠA MILOŠEVIĆ PR KOVAČKO BRAVARSKA RADIONICA OKOV-009 DEBRC

Kovane ograde Beograd

Podeli preduzeće:
NEBOJŠA MILOŠEVIĆ PR KOVAČKO BRAVARSKA RADIONICA OKOV-009 DEBRC
0 (0 utisaka) | NAPIŠI RECENZIJU
Debrc, 15214, Šabac
Trenutno otvoreno: po potrebi

Upiti

Imaš pitanje? Ostavi upit i dobićeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pošalji upit

Radno vreme

 • ponedeljak
  po potrebi
 • utorak
  po potrebi
 • sreda
  po potrebi
 • četvrtak
  po potrebi
 • petak
  po potrebi
 • subota
  po potrebi
 • nedelja
  /

Ocena

0
(0 utisaka)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj utiske

O preduzeću

Kovane ograde Beograd |

Okov-009 se nalazi u Debrcu kod Šapca i uspešno posluje od 2013. godine.

Bavimo se proizvodnjom kovane ograde, a poslujemo na području Beograda gde smo stekli veliki ugled među firmama koje se bave proizvodnjom kovanih ograda.

Kovane ograde koje proizvodimo su prepoznatljive po lepom  izgledu i kvalitetu, a pristupačna cena je zagarantovana.

Kovane-ograde-razlicitih-dimenzija

Kovane ograde različitih dimenzija

Želite da Vaše dvorište zagradite kvalitetnom kovanom ogradom, koja će u isto vreme imati jedinstven izgled i povoljnu cenu?

Ukoliko je tako, trebalo bi da angažujete firmu koja ima veliko iskustvo kad je u pitanju izrada kovane ograde i na taj način da svoje dvorište zaštitite i u isto vreme ulepšate njegov izgled.

Kao iskusna firma za izradu kovanih ograda poslujemo na području Beograda i trudimo se da svojim klijentima ponudimo spoj kvaliteta, lepog izgleda i pristupačne cene.

U svom asortimanu proizvoda u Beogradu posedujemo kovane ograde različitih dimenzija koje smo prilagodili svim veličinama dvorišta, kako bi naših klijenti mogli da se odluče za adekvatne.

Trudimo se da svojim klijentima ponudimo moderne i precizno izrađene kovane ograde različitih dimenzija, koje su otporne na sve promene temperatura i vremenske nepogode.

Tokom poslovanja svoje kovane ograde smo obezbedili klijetima sa područja Beograda, a njihova zahvalnost je dokaz da su naši proizvodi kvalitetni.

Firma-za-izradu-kovanih-ograda-u-Beogradu

Firma za izradu kovanih ograda u Beogradu

Prilikom donošenja odluke kojoj firmi ćete se obratiti kad je u pitanju izrada kovane ograde, potrebno je da imate u vidu koliko je njeno iskustvo kad je u pitanju ova delatnost.

Od iskustva i rada zavisi i način na koji će kovana ograda biti izrađena i postavljena. Zato kada kupujete ogradu birajte preduzeća koja iza sebe imaju veliko iskustvo kad je u pitanju izrada kovane ograde.

Tokom poslovanja stekli smo iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata, koji su zadovoljni kvalitetom naše kovane ograde.

Poslujemo na području Beograda, gde smo ostvarili uspešnu saradnju sa ostalim firmama, fizičkim i pravnim licima i cilj nam je da svoje poslovanje unapredimo i razvijemo.


Kovana ograda po pristupačnoj ceni 

Bitan faktor prilikom kupovine kovane ograde jeste i njena cena, koja utiče na to da li će klijent sebi prilagoditi dati proizvod.

Dakle, bitno je da kovana ograda bude spoj kvaliteta i povoljne cene, koja je u isto vreme prilagođena budžetu klijenata.

S obzirom na veliko iskustvo koje imamo kad je u pitanju izrada kovane ograde, vodimo računa da ona bude izrađena od izdržljivog materijala koji je otporan na promene temperature i na vremenske nepogode.

Takođe, cena naše kovane ograde je prilagođena domaćem tržištu jer vodimo računa o zahtevima naših klijenata i njihovom budžetu.

Poslujemo sa klijentima iz Beograda i ostalih delova Srbije, kojima je potrebna naša kovana ograda.

Kovana-ograda-jedinstvenog-izgleda

Kovana ograda jedinstvenog izgleda

Želite da Vaše dvorište ukrasite kovanom ogradom koja je napravljena po Vašoj želji i meri? Vreme je da nam se obratite.

Od samog osnivanja, cilj naše firme jeste da klijentima maksimalno izađemo u susret i zato smo spremni da kovane ograde izradimo po želji klijenata.

Vizija naše firme je da neprekidnim usavršavanjem i kvalitetom kovane ograde, kao i proširenjem proizvodnog programa zadovoljimo potrebe i očekivanja naših kupaca. Zahvaljujući kvalitetnom radu stekli smo poverenje velikog broja klijenata iz Beograda.

Ono što nas izdvaja među konkurencijom jeste jedinstven izgled kovane ograde koja je napravljena po želji klijenata. Poštujemo sve dogovore i kovanu ogradu izrađujemo od materijala za koji se vi odlučite.

Kvalitetna-kovana-ograda-za-klijente-sa-podrucja-Beograda

Kvalitetna kovana ograda za klijente sa područja Beograda

Ako živite na području Beograda i potrebna Vam je firma koja se bavi ugradnjom i izradom kovane ograde, onda je pravo vreme da nam se obratite.

Izrađujemo kvalitetnu kovanu ogradu od gvožđa i drugih izdržljivih materijala, a boje i dezeni se razlikuju i prilagodljivi su Vašim potrebama.

Trudimo se da ispunimo zahteve naših klijenata kad je u pitanju naša kovana ograda, a otvoreni smo i za sve vrste dogovora i sugestija sa klijentima pa nam se s poverenjem možete obratiti.

Posetite nas u Beogradu i lično se uverite u kvalitet kovane ograde koju proizvodimo.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.


Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vreme

 • ponedeljak
  po potrebi
 • utorak
  po potrebi
 • sreda
  po potrebi
 • četvrtak
  po potrebi
 • petak
  po potrebi
 • subota
  po potrebi
 • nedelja
  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

Jesi li čovjek ?

Oceni preduzeće i napiši svoj utisak o saradnji.

Tvoja ocena:
Jesi li čovjek ?

Slične kompanije

ZN PLATING

Mašinska obrada metala Nova Pazova

Jovana Sterije Popovića 104, 22330 Nova Pazova

BIZNIS TIM VD

Najpovoljnije kompletno knjigovodstvo za pravna lica Kruševac

Kosovska 75 A, 37000 Kruševac

ŽELJKO KOSTUR

Prevoz putnika Beograd Ritopek Grocka

Kosmajska 003, 11307 Beograd, Ritopek

PREVIDENT-A

Opšta stomatološka ordinacija Kanjiža

Subotički put 33, 24420 Kanjiža

KOZMETIČKI STUDIO ARCOBALENO

Profesionalno šminkanje i japansko iscrtavanje obrva Gornji Milanovac

Vojvode Arsenija Lome 18, 32300 Gornji Milanovac