Dodaj svoju kompaniju

Konvektori za grejanje prostora Niš |

 Eldi Plus D.o.o.  radi kvalitetno od osnivanja na adresi Bulevar svetog cara Konstantina 84-86. Zahvaljujući posvećenom radu naših zaposlenih stekli smo veliki ugled i ostvarili saradnju sa mnogim klijentima. 

Konvektori-za-grejanje-prostora-Niš1

Konvektori za grejanje prostora Niš

Bavimo se prodajom konvektora za grejanje prostora u Nišu. 

 U našem asortimanu možete naći i elditerm konvektor, koji funkcioniše po principu 4 časa rada i 1 sat potrošnja energije.

U nazivu preduzeća sadržan je i pravac naše delatnosti, a to je ELektronika za Domaćinstva i Industriju. Problem koji je inspirisao ideju i doveo do njene realizacije jeste elektroenergetski sistem zemlje koji ima ograničene kapacitete, a koji dugo nisu povećavani, a ni propisno održavani.

Takva situacija je dovodila do raspada energetskog sistema i restrikcije raspodele energije širom zemlje. Iz ove situacije se takođe i rodila ideja da se svi kućni i industrijski potrošači koji su odgovorni za takve situacije zamene potrošačima istog tipa ali veće energetske i funkcionalne efikasnosti. funkcionalne efikasnosti.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na navedene telefone. 

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Cene

Interesuje me cenovnik da li imate


Servis eldi grejalice

Postovan Imam eldi grejalicu (stari tip, braon oblika kvadra) od 2400 w i slabo greje. U pitanju je verovatno neki grejac. Da li mozete da je servisirate, zameniti grejac-e Poz.


Kvar na hrejalici

Postovani, Imam vasu elditer grejalicu 10godina i radila je besprekorno kuca je bila pretopla potrosnja struje je stvarno bila zadovoljavajuca, ali poslednje dve godine potrosnja struje je ogromna, kada palimo grejalicu, znaci ona radi, ali je potrosnja prevelika u grejnoj sezoni pa pretpostavljam da nesto nije uredu kod grejalice. Da li postoji servis u Beogradu ako da molim vas za kontakt a ukoliko ne postoji kako je i gde servisiramo mi koji nismo iz Nisa?


Potsetnik - dogovorena Vaša poseta u Sr.Kamenicu, Jorgovanska 25 -(Bocke)

Očekujem posetu ,Milivoj


Predlog- da se čujemo !

Molim konstruktora ELID grejača ,da me pozove na priloženi br. telefona, da se upoznamo,imajući u vidu ,da i ja imam rešenje el.grejača vazduha sa cikličnim gejanjem-utoškom struje, na zagrevanju tela grejača ,snage 3 x 1000 W i sa težinom od oko 6 kg,koje na taj način zagrejano ,greje vazduh npr. 24 sata ,a za to vreme potroši do 17 kWh sa jednim grejačem. Na vazdučnoj strani isporuči masu toplog vazduha u količini oko 165 m3 /1h,sa temperaturom oko 100°C.


Popravka grejalice

Postovani, Ostavili smo grejalicu na popravku pre desetak dana. U medjuvremenu nas je kontaktirao vas zaposleni oko nekih detalja. Trenutno nijedan od brojeva koje imamo ili koji su na sajtu nisu dostupni. Molim vas za kontakt telefone. Pozdrav.


O KOJOJ FIRMI SE RADI?

Poštovani, koliko mogu da vidim na adresi u ul,Ljubićka br.20 postoji firma Eldi Korporacija, osnovana 1995.g. a vaša firma je Eldi Plus osnovana 2018.g. Ako ste se preselili, zašto ste otvorili novu firmu? Čak nisu isti ni vlasnici stare i nove firme. Hvala!


Informacije

Za prostiriju od 25 m2 koliki konvektor je potreban Koja je cena Koja je potrosnja kw/h


Instalacija grejanja

Koliko je potrebno grejalica za trosoban stan od 80m2? Kolika je mesecna potrosnja za takav stan? Koliko vam je potrebno da montirate u celom stanu grejalice? Da li dajete popust na kolicinu?


Informacija

Poštovani, Interesuje me cena vaše grejalice za prostor od 6m2 ( kupatilo) i da li može da se kupi direktno od vas, a da se isporuči brzom poštom? Pozdrav Milan Panić Jagodina


Servis Eldi-ja

Postovani, Da li vas servis u Ljubickoj ulici i dalje radi. Imam kvar na eldi uredjaju

Odgovor - ELDI PLUS D.O.O.

Poštovani, Nalazimo se na novoj lokaciji, Bulevar Svetog Cara Konstantina 84-86, kompleks Elektronske industrije preko puta restorana Bolji život. Možete servisirati konvektor.


Obavestenje

Molim, za dodatna objasnjenja konvektora i razliku izmedju njega i dosadasnjih Eldi grejalica. U grejalicama ima celija lima koje se yagrevaju, pa me interesuje sta je u konvektorima, kako greju i da li su i za koliko efikasniji od dosadasnjih grejalica! Slavica

Odgovor - ELDI PLUS D.O.O.

Poštovana, Eldi je oduvek radio sa konvektorima, razlika izmedju konvektora i grejalica je da konvektori poseduju termostate sa širinskom impulsnom modulacijom, koji štede energiju. Razlika izmedju ovog novog grejnog tela i dosadašnjih konvektora je u spoljašnjem izgledu, a radili smo i neke izmene unutrašnjeg dela konvektora kako bi ga približili evropskim standardima.Inače sve je isto, što se tiče uštede energije, efikasnosti.


Konvektori

Molim vas za sto vise informacija o ovoj vrsti grejalica

Odgovor - ELDI PLUS D.O.O.

Poštovani, U pitanju su konvektori za grejanje, Električna grejna tela bez vode i ulja. Rade potpuno bešumno bez ventilatora, vibracija, isparenja i bez usijanih grejača. Toplotu šire prirodnim strujanjem vazduha, zadržavajući njegovu prirodnu vlažnost uz ujednačenost temperature u svim delovima prostorije. Energetska efikasnost: 25 do 45 W/m, zavisno od podneblja i kvaliteta termičke izolacije. Opcije upravljanja: elektronskim termostatom sa impulsnom širinskom modulacijom; mikroprocesorskom kontrolnom jedinicom. Poseduju međunarodno ekološko priznanje i preko 25 godina iskustva na tržištu.Zahvaljujući eldiekonomik termostatu postiže se ušteda i to na principu 4 sata rada - 1 sat potrošnja energije.


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs