Dodaj svoju kompaniju
LAUŠEVIĆ CONSULTING DOO

LAUŠEVIĆ CONSULTING DOO


Улица Др Светислава Касапиновића 17, 21000 Novi sad

Konsultantske aktivnosti u vezi poslovanja Novi Sad Srbija |

Firma LAUŠEVIĆ CONSULTING DOO bavi se konsultantskim aktivnostima u vezi sa poslovanjem.

 Poslujemo na adresi Dr Svetislava Kasapinovića u Novom Sadu i otvoreni smo za klijente iz cele Srbije.

Iza nas jus godine iskustva u ovoj oblasti pa nam se s poverenjem možete obratiti ukoliko su Vam  potrebne naše usluge.

Konsultantske-aktivnosti-u-vezi-poslovanja-Novi-Sad-Srbija1

Konsultantske aktivnosti u vezi poslovanja Novi Sad Srbija

 Nakon petnaestogodišnjeg iskustva u oblasti finasija, odlučila sam da svoje stečeno znanje podelim sa Vama.

Konsultantske aktivnosti u vezi poslovanja su naša osnovna delatnost, a poslujemo na području Novog Sada i cele Srbije.

Profesionalno iskustvo sam najvećim delom stekla radeći u sistemu MK Group-e od Aik Banke, preko MK Commerce-a (trading kompanija), do Sunoka (šećerna industrija), gde sam poslednjih 5 godina obavljala  funkciju Finansijskog direktora.

Nakon MK Group-e opredelila sam se da svoje znanje proširim pogledom iz ugla malih i srednjih privrednih subjekata, jer se na taj način stiče šira slika u pogledu problema u oblasti finansija, računovodstva i kontrolinga,  sa kojima se i jedni i drugi susreću.

Sistemi i veliki privredni subjekti imaju uređenu poslovnu ’’infrastrukturu’’, standarde, politike i procedure, stručne kadrove na rukovodećim radnim mestima, donosioce odluka u koje se ulaže kako bi na najefikasniji način upravljali resursima.

S druge strane i ’’veliki’’ se susreću sa problemima kao što su pravovremene akcije i reakcije na cenovne fluktuacije na tržištu, politiku zaštite konkurencije, promene monetarne i fiskalne politike i sl. Bez obzira na razvijenost modela za prognozu, praćenje i analizu postavljenih ciljeva, uvek postoji potreba za unapređenjem procesa u skladu sa trendovima na tržištu.

Mali subjekti a pogotovo oni koji prerastaju u srednje ili veliko privredno društvo u svom postojanju susreću se sa drugačijim problemima. Bitno je da prepoznaju taj momenat i da angažuju stručan menadžment koji će voditi firmu u pravom pravcu.

Važno je da u tim momentima razviju strategije za ostvarenje zacrtanih ciljeva, pronađu adekvatne modele upravljanja i praćenja ostvarenih rezultata, da uvedu odgovarajuće standarde poslovanja uz optimizaciju troškova i konstantnu kontrolu svih poslovnih procesa.

Svaki privredni subjekt bez obzira na svoju veličinu, znanje i angažovanje zaposlenih konstantno mora da usavršava sve performanse poslovanja u skladu sa poslovnim trendovima, zakonskim propisima, da predviđa i prati promene, nekada i sam bude generator promena i postavlja trendove, ukoliko želi da opstane na tržištu.

Bitno je prepoznati ključne elemente i na vreme odreagovati!

U svakom trenutku možemo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i da Vam pružimo kvalitetne informacije kako bi Vaš posao nastavio uzlaznim trendom.

Biće Vam obezbeđen način kako da ispunite Vašu poslovnu viziju.


 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs