Dodaj svoju kompaniju
Konsalting savetodavne marketing usluge Kanjiža Vojvodina

SMART MARKETING KANIŽA


Subotički Put 2, 24420 Kanjiža

Konsalting savetodavne marketing usluge Kanjiža Vojvodina |

Konsalting savetodavne marketing usluge za pravna lica obavlja SMART MARKETING za celu teritoriju Kanjiže, ali i Srbije.

Nalazimo se na adresi Subotički Put 2. Imamo više od deset godina iskustva u poslovanju na tržištu. 

Konsalting-savetodavne-marketing-usluge-Kanjiža-Vojvodina2

Konsalting savetodavne marketing usluge Kanjiža Vojvodina 

Svoje usluge pružamo, osim pravnim licima u Srbiji, i privrednim društvima u Mađarskoj. Prvenstveno smo fokusirani na saradnju sa preduzećima u Vojvodini.

Pružamo pomoć oko realizacije projekata i konsaltinga u oblasti marketinga. Marketing konsaltingom usmeravamo kreiranje, definisanje, razvoj, evaluaciju i implementaciju različitih marketinških strategija.

Razmatranjem postojećih poslovnih modela, tržišnih potencijala i komunikacije, usresređeni smo na promociju poslovanja, proizvoda i usluga. Prilagođenim pristupom i analitičkim alatkama, pružamo podršku, preporuke i savetovanje u procesu poboljšanja konkurentske prednosti.

Osnažavamo i usmeravamo Vas da razvijate poslovne mogućnosti, realizujete kampanje, zadržavate postojeće i privlačite nove klijente. Uz naše usluge odredićete trenutnu poziciju organizacije ili kompanije u industriji, proceniti izazov i raspoložive resurse.

Takođe uključujući brendiranje, tradicionalni digitalni internet marketing, odnose s javnošću i marketing menadžment jedne firme, pratimo primenu marketinške strategije.

Fokus je na identifikaciji, proceni postojećih i predviđanja budućih problema. Realizujemo neophodna taktička rešenja ostvarujući merljive rezultate, značajne perspektive i vrhunski kvalitet.

Od 15.01. započinjemo rad u oblasti presklipinga, media monitoringa, praćenja web sajtova, kao i praćenja društvneih mreža.

Javite nam se sa poverenjem na navedeni telefon ili imejl. Tu smo da Vam pomognemo sa bilo kakvim marketinškim problemom koji imate.

Naše radno vreme je radnim danima od 8 do 13 časova i po potrebi posla. 

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije.

 • pon

  8-13h prijem stranaka, ostalo po potrebi

 • uto

  8-13h prijem stranaka, ostalo po potrebi

 • sre

  8-13h prijem stranaka, ostalo po potrebi

 • čet

  8-13h prijem stranaka, ostalo po potrebi

 • pet

  8-13h prijem stranaka, ostalo po potrebi

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs