Dodaj svoju kompaniju
Knjigovodstvene usluge Vranje Srbija

RURAL INVEST DOO


Kralja Petra I Karađorđevića 12, 17525 Trgovište

Knjigovodstvene usluge Vranje Srbija |

Firma RURAL INVEST DOO osnovana je 2014. godine u mestu Trgovište. Bavimo se računovodstvenim, knjigovodstvenim i uslugama konsaltinga.

Poslujemo sa klijentima na području Vranja, Trgovišta i cele Srbije

Knjigovodstvene-usluge-po-povoljnim-cenama

Knjigovodstvene usluge po povoljnim cenama

Kada treba da izaberete knjigovodstvenu agenciju, bitno je da se odlučite za firmu koja je pouzdana i odgovorna, a koja Vam u isto vreme garantuje transparentan rad.

Imajući to u vidu, svoj posao smo uskladili sa potrebama naših klijenata, a cene knjigovodstvenih usluga prilagodili smo domaćem tržištu.

Svoj posao završavamo u predviđenom vremenskom roku i sa nama nema kašnjenja pa nam se s poverenjem možete obratiti.

Tokom poslovanja pružili smo kompletne knjigovodstvene usluge klijnetima iz Vranja,  Trgovišta i ostalh delova Srbije, a veliko iskustvo u našoj delatnosti dokaz je da smo puzdana i jaka firma.

Knjigovodstene-usluge-prilagodjene-klijentima-iz-Vranja-i-ostalih-delova-Srbije

Knjigovodstvene usluge prilagođene klijentima iz Vranja i ostalih delova Srbije

Živite u Srbiji i ne znate kojoj knjigovodstvenoj agenciji možete pokloniti svoje poverenje, a da Vaši poslovi budu u sigurnim rukama.

Ukoliko je tako, vreme je da Vam knjigovodstvene usluge pruži naša firma, koja je svoje usluge prilagodila Vašim potrebama i koja je spremna da ispuni sve zahteve klijenata.

Tokom poslovanja stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata sa područja Vranja i potrudili smo se da svoje poslovanje unapredimo i razvijemo ga kako bismo pomogli klijentima iz cele Srbije.

Poslujemo u skladu sa svetskim standardima i otvoreni smo za sve Vaše sugestije i pitanja pa nam se s poverenjem možete obratiti. U predviđenom terminu pružamo knjigovostvene usluge za klijente iz cele Srbije.

Brzo-i-efikasno-pruzamo-knjigovodstvene-usluge

Brzo i efikasno pružamo knjigovodstvene usluge

Kada pronađete knjigovodstvenu agenciju, cilj Vam je da svoje usluge pruži u najkraćem vremenskom roku.

Imajući to u vidu naše poslovanje smo prilagodili potrebama naših klijenata iz Vranja,  Trgovišta i ostalih delova Srbije obezbeđujući im brze i efikasne knjigovodtsvene usluge po cenama prilagođenim njiovm potrebama.

Naši zaposleni imaju veliko iskustvo u oblasti ekonomije, knjigovodstva, računovodstva i finansija pa sa nama nema razloga za brigu.

Angazujte-nasu-knjigovodstvenu-agenciju-u-Vranju

Angažujte našu knjigovodstvenu agenciju u Vranju

Ako ste se odlučili da angažujete firmu koja odgovorno obavlja knjigovodstvene usluge, vreme je da posetite našu knjigovodstvenu agenciju u Vranju i uverite se u kvalitet našeg poslovanja.

Ukoliko niste u prilici da nas posetite možete nas kontaktirati jer smo otvoreni za klijente iz cele Srbije.

Naši zaposleni Vam garantuju transparentno poslovanje prilagođeno Vašim zahtevima i posao završavaju u zakazanom vremenskom roku.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  8-15h

 • uto

  8-15h

 • sre

  8-15h

 • čet

  8-15h

 • pet

  8-15h

 • sub

  8-15h

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs