Dodaj svoju kompaniju
KIK BOKS KLUB BALKAN HERO PARAĆIN

KIK BOKS KLUB BALKAN HERO PARAĆIN


Bore Petrovića bb, 35250 Paraćin

Kik boks klub Paraćin |


 Kik boks klub "Balkan Hero" posluje u Paraćinu sa uspehom u radu od 2013 godine i bavi se učenjem i držanjem treninga kik boksa za decu i odrasle.

kik-boks-klub-paraćin5

Kik boks klub Paraćin

Kik bok klub je zapravo škola kik boksa za decu uzrasta od 9 do 15 godina koji se zovu pioniri, što je i početna faza kik boksa.

Pored toga imamo juniore uzrasta od 15 do 19 godina i seniore preko 19 godina. Klub trenutno broji oko 30 stalno aktivnih članova i oko 20 manje aktivnih članova, i želimo naglasiti da radimo i individualne treninge.

Klub od samog početka radi punom parom na usavršavanju mladih za kik boks i uopšte za fizičku spremnost i učestvuje na mnogobrojna takmičenja u celoj zemlji od kojih je najvažnije Prvenstvo Srbije u kik boksu zatim regionalno prvenstvo i mnogobrojna opštinska takmičenja, a ciljevi za 2017-u  su nam pre svega  da se naši takmičari kandiduju za Balkanijadu u kik boksu koja se održava u Bugarskoj.

Trenizi se obavljaju i za manje grupe naših članova ali i individualno za rekreativce koji žele treninge vezano za poboljšanje fizičke kondicije.

Treninzi za naše članove se održavaju svakog dana od 19h dok je za individualce uvek po principu dogovora za održavanje treninga.

Ukoliko želite postati naš član i naučiti sve vezano za kik boks a da ste iz Paraćina i okoline, sa poverenjem nam se možete obratiti, garantujemo uspeh, jer naši treneri imaju licence i pre svega iskustvo u radu sa decom.

Za detaljnije informacije kontaktirajte nas putem mejla ili telefona.

Dobrodošli!

 • pon

  Po potrebi i terminima za trening.

 • uto

  Po potrebi i terminima za trening.

 • sre

  Po potrebi i terminima za trening.

 • čet

  Po potrebi i terminima za trening.

 • pet

  Po potrebi i terminima za trening.

 • sub

  Po potrebi i terminima za trening.

 • ned

  Po potrebi i terminima za trening.

OFFER FOR ALL TYPE OF BOXING & MARTIAL ARTS PRODUCTS.

Dear Sir, We are Experience Manufacturer and Exporter of all types of BOXING & BJJ SUITS,JUDO SUITS,KARATE SUITS, TAEKWONDO SUITS AND ETC.. We will give you total Satisfaction for Quality, Prices, Services please send us your fresh Demands to establish Mutual trade. Please visit our home page www.highstreetint.com Assuring you of our every possible co-operation, we thank you in anticipation and look forward to receive your prompt and positive response per return. Yours Faithfully, Aqeel HIGH STREET INT'L Qasim Ali Road,Badal Street, Islampura Sialkot-51310 – Pakistan. Tel & WhatsApp #: 0092 3338710691 0092 3338646045 E-mail: info@highstreetint.com sales@highstreetint.com Website: www.highstreetint.com


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs