Dodaj svoju kompaniju
IZ MAMINE KUHINJE

IZ MAMINE KUHINJE


Bulevar JNA 6, 11010 Beograd, Voždovac

Keteringa za proslave i rođendane Beograd Voždovac |

Ketering Iz mamine kuhinje je mala porodična firma koja je nastala iz naše želje da ostvarimo svoj san i nastavimo porodičnu tradiciju bavljenja kulinarstvom, ali na malo drugačiji način. Nismo želeli da vodimo ni restoran, ni kafe, već smo imali ideju da se bavimo domaćom hranom koju bi propagirali kroz ketering.


Definitivno najkvalitetniji ketering u Beogradu

Ketering Iz mamine kuhinje pruža usluge keteringa visokog kvaliteta svojim klijentima po veoma konkurentnim cenama. Posedovanje HACCP sertifikata govori o našoj odgovornosti prema zdravlju, ispravnosti i bezbednosti hrane koju pripremamo.

Naš ketering je na prvom mestu ketering domaće, zdrave i kvalitetne hrane koju pripremamo samo od namirnica dobijenih od proverenih dobavljača.

Koncept-i-ideja-našeg-poslovanja

Koncept i ideja našeg poslovanja

Kao roditelji osnovca, kroz njegovo druženje sa drugarima iz škole, shvatili smo da deca u najvećem broju slučajeva nemaju zdrave navike u svojoj ishrani i nemaju izgrađen stav o hrani koju jedu. To je bio poriv koji nas je pokrenuo ka ovom poslu, približiti domaću, zdravu i ukusnu hranu našoj deci u školama i vrtićima. Tako smo počeli, a onda smo krenuli da razmišljamo i o drugim stvarima vezanim za zdravu i pravilnu ishranu svih nas, kao i o novim i interesantnim receptima  koji se baziraju na starinskim. Naravno da se tu nismo zaustavili.

Nacin-pripreme-hrane-u-nasem-keteringu

Način pripreme hrane u našem keteringu

Našli smo inspiraciju u jednostavnim i ukusnim  jelima  koja  sadrže sveže i zdrave namirnice i ujedno plene i izgledom i ukusom. Naš način pripreme hrane se zasniva na starinskim receptima, osmišljenim u vreme kada je hrana bila ukusna i mirisala na domaću kuhinju naših baka.

Želimo da zadržimo taj osećaj zdravlja i želimo da ga podelimo sa Vama i pokažemo Vam kako se može uživati u domaćoj hrani svim čulima.

Najbolji-ketering-za-proslave-i-rodjendane

Najbolji ketering za proslave i rođendane

Nema srećnijeg dana u godini za svako dete bez obzira koliko godina ima, ni najstresnijeg dana u godini za roditelje. Dete razmišlja o torti i drugarima koji mu dolaze na proslavu, kao i šta će sve dobiti od poklona, a roditelji...roditelji o svemu ostalom. Prvo odluka o datumu slavlja, mestu slavlja, šta pripremiti od hrane, a tek torta! Kakvu formu da ima, kakvog ukusa da bude, koliko je kilograma dovoljno... E, tu mi stupamo na scenu da vam ponudimo pomoć oko hrane i torte, bar o tome da ne brinete.

Svaku proslavu osim dobrog raspoloženja i interesantnog društva mora da obeleži i sjajna i ukusna hrana. To je recept za uspešnu i nezaboravnu zabavu koja će se pamtiti.

Pozivamo Vas da uživate sa nama u predivnim mirisima i ukusima domaće hrane pripremljene po skoro zaboravljenim autentičnim receptima Iz mamine kuhinje.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs