Dodaj svoju kompaniju
IZ MAMINE KUHINJE

IZ MAMINE KUHINJE


Bulevar JNA 6, 11010 Beograd, Voždovac

Ketering za firme Beograd Voždovac |

Ketering Iz mamine kuhinje je mala porodična firma koja je nastala iz naše želje da ostvarimo svoj san i nastavimo porodičnu tradiciju bavljenja kulinarstvom, ali na malo drugačiji način. Nismo želeli da vodimo ni restoran, ni kafe, već smo imali ideju da se bavimo domaćom hranom koju bi propagirali kroz ketering.

Kako-je-nastao-nas-ketering

Kako je nastao naš ketering?

Kada smo stvarali porodični posao koji je danas poznati ketering Iz mamine kuhinje, na umu smo imali decu koja u školama često dobijaju nepotpune i nezdrave obroke kao i da nemaju izgrađen stav o hrani koju jedu. To je bio poriv koji nas je pokrenuo ka ovom poslu, približiti domaću, zdravu i ukusnu hranu našoj deci u školama i vrtićima.

Miks-tradicionalnog-i-modernog

Miks tradicionalnog i modernog

Tako smo počeli, a onda smo krenuli da razmišljamo i o drugim stvarima vezanim za zdravu i paravilnu ishranu svih nas, kao i o novim i interesantnim receptima  koji se baziraju na starinskim. Naravno da se tu nismo zaustavili. Našli smo inspiraciju u jednostavnim i ukusnim  jelima  koja  sadrže sveže i zdrave namirnice i ujedno plene i izgledom i ukusom.

Kako-izgleda-ponuda-keteringa-Iz-mamine-kuhinje

Kako izgleda ponuda keteringa Iz mamine kuhinje?

Ukoliko ne znate šta hoćete, nemate iskustva ili ste jednostavno neodlučni mi ćemo biti vaš „glas razuma“, a ako imate već formirane ideje potrudićemo se da vam izađemo u susret i ostvarimo ih za vas. Ne postoji recept koji ne možemo da pripremimo, a svojim klijentima najčešće savetujemo da odaberu jela koja najviše odgovaraju afinitetu i ukusu njihovih gostiju, ali i prilici za koju naručuju hranu. 

Ketering-visokog-kvaliteta

Ketering visokog kvaliteta

Ketering Iz mamine kuhinje pruža usluge keteringa visokog kvaliteta svojim klijentima po veoma konkurentnim cenama. Posedovanje HACCP sertifikata govori o našoj odgovornosti prema zdravlju, ispravnosti i bezbednosti hrane koju pripremamo.

Naš ketering je na prvom mestu ketering domaće, zdrave i kvalitetne hrane koju pripremamo samo od namirnica dobijenih od proverenih dobavljača.

Idealan-ketering-za-firme

Idealan ketering za firme

Ukoliko želite da organizujete godišnju proslavu u firmi ili jednostavno želite da vaši zaposleni svakog dana imaju ručak - stojimo vam na raspolaganju. Možemo se dogovoriti oko svih pojedinosti - napraviti idealan meni kojim će vaši zaposleni biti zadovoljni. Usluge keteringa koje Vam možemo ponuditi su veoma raznovrsne, ali smo se opredelili da prikažemo one najvažnije, od keteringa za obdanništa, vrtiće i škole, preko keteringa za firme, keteringa za dečije rođendane, keteringa za proslave, krštenja, veridbe, godišnjice, mature..., do keteringa za krsne slave i keteringa organske hrane.

Zahvaljujući mašti i ljubavi prema hrani uživamo u kombinovanju tradicionalnog i modernog i nadamo se da će se i Vama to dopasti.

Pozivamo Vas da uživate sa nama u predivnim mirisima i ukusima domaće hrane pripremljene po skoro zaboravljenim autentičnim receptima Iz mamine kuhinje.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs