Dodaj svoju kompaniju
ARABBELA DOO

ARABBELA DOO


Pocerska 65, 15000 Jevremovac

Izrada štampanih pločica i elektronskih sklopova Šabac Srbija |

Naše preduzeće Arabbela Doo je osnovano 2008. godine na teritoriji Šapca. 

Već više od deset godina radimo veoma kvalitetno i pouzdano. Nalazimo se na adresi Pocerska 65. 

Izrada-štampanih-pločica-i-elektronskih-sklopova-Šabac-Srbija1

Izrada štampanih pločica i elektronskih sklopova Šabac Srbija

Bavimo se sitnom elektronikom široke potrošnje, izradom štampanih pločica i elektronskih sklopova.

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom delatnošću.

Naše bogato iskustvo će Vam pomoći da rešite sve nedoumice i da se odlučite za pravi izbor iz naše bogate ponude.

Pratimo standarde i zahteve koje pred nas stavlja savremeni način života i tu smo da Vam ispunimo sve želje na najkvalitetniji način. 

Ukoliko Vas interesuje jedinstvena kombinacija kvaliteta i dobre cene obratite nam se s poverenjem. 

Posetite nas, garantujemo Vam kvalitet. 

 • pon

  9-17h

 • uto

  9-17h

 • sre

  9-17h

 • čet

  9-17h

 • pet

  9-17h

 • sub

  po potrebi

 • ned

  po potrebi

Štampana pločica za flip flop kolo

Imam još jedno pitanje za vas, da li imate neku prikladnu šemu za sklop koji bi palio i gasio uređaj, na 12 volti, znači jedan uređaj da se pali u ritmu od otprilike pola sekunde, kao i drugi prekidač koji bi palio naizmenično dva uređaja, isto u ritmu od pola sekunde. ja sam napravio nešto sa NE 555 i relejima, ali pošto vidim da se bavite elektronikom, verovatno imate pametnije rešenje za to. Ako imate, i za to bih uzeo znatan broj PCB pločica. Ti urešaji, potrošači koji bi bili priključeni na to su male snage, do 30W. Pozdrav, Dragan, Valjevo.


Pločica za LED diode

Zanima me koliko bi koštalo da se izradi pločica kružna, prečnika 22,5 cm, jednoslojna, na kojoj bi se nalazile led diode, njih 50, vezane na red po pet komada i sa jednim otpornikom, i sve to zajedno povezano paralelno, sa jenim konektorom. Radili bi oko 100, 150 kom.


PCB

Поштовани, У прилогу вам шаљем у -.pdf формату слике горње и доње стране плочице која ми је потребна за тестирање. Важно је и бушење рупа као и калаисање водова. Колико би ме коштало три плочице ако прихватите израду? С' поштовањем и срећни наступајући празници, М. Матковић.


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs