Dodaj svoju kompaniju

Izrada nameštaja od drveta i metala Novi Sad |

Radnja za izradu nameštaja od drveta i metala Lokalni 21 Novi Sad posluje uspešno iako je mlada firma na tržištu, ali sa velikim uspehom u izradi nameštaja, i nalazi se u Novom Sadu na adresi Trg Marije Trandafil 4.

Nalazimo se na adresi Trg Marije Trandafil 4. Ističemo se dobrom radnom etikom, korektni smo i uvek poštujemo sve dogovore i vremenske rokove. 

Izrada-nameštaja-od-drveta-i-metala-Novi-Sad2

Izrada nameštaja od drveta i metala Novi Sad

Izrada nameštaja od drveta i metala u Novom Sadu je naša glavna delatnost a bavimo se kompletnim opremanjem enterijera i eksterijera kako za fizička lica tako i za pravna lica i firme.

U okviru izrade nameštaja od drveta i metala istakli bismo da imamo proizvodnju stolova i stolica od metala i drveta, zatim izradu kuhinjskih elemenata u kombinaciji sa metalom, kuhinjske stolove, radne stolove za kancelarije i poslovne prostore, kao i stolove i stolice za ugostiteljske radnje i hotele.

Pored toga radimo i metalne prozore i vrata kao i drvene prozore i vrata za enterijer ali i za eksterijer, što se pokazalo kao veoma uspešno, jer smo za veoma kratko poslovanje kvalitetom proizvoda, povoljnim cenama ali i unikatnim proizvodima stekli preko 100 različitih klijenata koji se prezadovoljni našom kompletnom uslugom.

Takođe od nas možete dobiti i izradu nemaštaja po meri, bilo da je to nameštaj za enterijer ili eksterijer, a možemo odratiti i natkazne, ormare i police od drveta i metala, ili kombinaciju oba.

Verujemo da ćete nas kontaktirati jer svakako da imamo nešto što drugi nemaju, a to je pre svega volja i želja da se klijentima dopadnu naši proizvodi i naš rad, jer su zadovoljne mušterije i kvalitetno odrađena usluga najbolja preporuka.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati sa poverenjem bilo da ste iz Novog Sada ili šire okoline pa čak i ako ste iz Beograda, možete nas pozvati radnim danima i od 08h do 17h i vikendom po potrebi.

Stojimo Vam na raspolaganju za svaki dogovor kada je izrada nameštaja od drveta i metala u pitanju.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na navedene telefone. 

 • pon

  08h-17h

 • uto

  08h-17h

 • sre

  08h-17h

 • čet

  08h-17h

 • pet

  08h-17h

 • sub

  08h-17h i po potrebi posla

 • ned

  Po potrebi posla.

Upit

Poštovani ! Potreban mi je metalni ormarić za terasu /možda i dva/. U pitanju je specifičan zahtev jer je prostor za ormarić redukovan i zahteva da se po dimenzijama uklopi kako ne bi zaklanjao prozor. Da li izrađujete takve ormare po meri.? S poštovanjem,


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs