Dodaj svoju kompaniju
Izrada kovanih ograda Bajmok

PECKA METAL


Mihovila Pavelika Miškine 2, 24210 Bajmok

Izrada kovanih ograda Bajmok |

Firma Pecka Metal osnovana je 2018. god sa sedištem u Bajmoku, poslujemo s iskustvom većim od 20 godina.  Naša osnovna delatnost jeste izrada kovanih ograda prema željama klijenata. Ukoliko i vi želite da odgradite svoje dvorište najlepšom kovanom ogradom koja je kvalitetna i dugotrajna na pravom ste mestu. 

Kovane-ograde-najlepsi-ukras

Kovane ograde - najlepši ukras

Kovane ograde vremenom ne gube svoju lepotu, a za ogradu od kovanog gvožđa uz pravilno održavanje može se reći da traje večno. Ograde izrađujemo prema odgovarajućim dimenzijama, a njihov dizajn je najčešće u skladu sa modelom kapije. Montažu kovane ograde vršimo na postojeće betonske ili čelične stubove ili na naše čelične stubove. Ograde od kovanog gvožđa štitimo od korozije odgovarajućim premazima i/ili toplim cinkovanjem. 

Masinska-obrada-metala

Mašinska obrada metala

Osnovna delatnost firme PECKA METAL jeste mašinska obrada metala. Bavimo se izradom kovanih ograda i kapija, balkona, zatim uslugom zavarivanja i kompletnim bravarskim uslugama,krojenjem materijala i popravkom poljoprivrednih mašina. Obrada metala smatra se jako teškim i zahtevnim poslom, a mi se trudimo da ispoštujemo želje svojih klijenata posebno kada su u pitanju kovane ograde. 

Pecka-metal-najbolji-proizvodjac-kovanih-kapija

Pecka metal - najbolji proizvođač kovanih kapija

PECKA METAL posluje na teritoriji Bajmoka i okoline. Do sada smo izradili mnogo kovanih ograda prema željama svojih klijenata. Zahvaljujući stručnjacima, mašinama i znanju, naše kovane ograde mogu da traju večno. Mnogi klijenti se odlučuju za kovane ograde zbog njihove dugotrajnosti dok ih ostali obožavaju zbog... LEPOTE!

kovana-ograda-stilski-element

Kovana ograda - stilski element

Kovane ograde se smatraju jednim od najlepših stilskih elemenata koji mogu transformisati izgled vašeg dvorišta, ali i samog doma. Zbog raznih kombinacija oblika i boja, vaša kuća uz kovanu ogradu može izgledati luksuznije, a i samo dvorište će poprimiti totalno drugačiji izgled zahvaljujući ovom stilskom elementu. Ukoliko ne možete da se odlučite za određeni dizajn kovane ograde, stručnjaci koji rade u našoj firmi tu su da vas posavetuju oko odabira.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona  024/764-058 ili  065/5131-574 ili nam pošaljite upit putem e-mail adrese adry5fter@gmail.com.


 • pon

  7-15h

 • uto

  7-15h

 • sre

  7-15h

 • čet

  7-15h

 • pet

  7-15h

 • sub

  po potrebi

 • ned

  po potrebi

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs