Dodaj svoju kompaniju
BLIZANCI J I M DABIĆ

BLIZANCI J I M DABIĆ


Vase Čubrilovića 37, 22000 Sremska Mitrovica

Iznajmljivanje sale za proslave Sremska Mitrovica |

Očekuje vas proslava koju ne znate gde da organizujete? Planirate venčanje, krštenje ili proslavu 18. dođendana u Sremksoj Mitrovici ili okolini i ne znate gde da je napravite? Tražite salu koja je lepo uređena, prostrana i imam dobar smeštajni kapacitet? Odgovor na sva vaša pitanja i nedoumice se krije u par reči- BLIZANCI J I M DABIĆ u Sremskoj Mitrovici.

Zasto-da-iznajmite-salu-bas-od-nas

Zašto da iznajmite salu baš od nas?

Iza nas je bezbroj uspešno organizovanih proslava raznih tipova, a mnogi datumi su već popunjeni, jer nas svi gosti rado preporučuju. Naša sala je uvek čista, uredna i prostrana, a zahvaljujući posebnoj estetici prema kojoj je uređena zahvalna je za sve oblike i boje kada je reč o dekoraciji

Koliko-mesta-ima-u-sali

Koliko mesta ima u sali?

Iako je sala koju iznajmljujemo za proslave jako prostrana, naše stručno osoblje je preporučuje kao idealan izbor za sve vrste proslava na kojima neće biti više od 120 zvanica. Prema vašoj želji možemo rasporediti stolove i stolice, pa tako možete odabrati okrugle ili pravougaone stolove u zavisnosti od proslave za koju ste salu iznajmili, ali i rasporeda sedenja koji ste zamislili.

Da-li-je-hrana-uracunata-u-cenu-sale-za-iznajmljivanje

Da li je hrana uračunata u cenu sale za iznajmljivanje?

BLIZANCI J I M DABIĆ se bavi samo iznajmljivanjem kompletno opremljene sale, ali u sklopu sale ne posedujemo restoran. Ukoliko ne znate odakle biste naručili hranu, možemo, u dogovoru sa vama, da organizujemo ketering. Imamo proverene saradnike kada je ketering u pitanju, tako da verujemo da sve što poželite može da se nađa na meniju koji želite da se posluži gositma.

Zasto-da-odaberemo-bas-vasu-salu-za-iznajmljivanje

Zašto da odaberemo baš vašu salu za iznajmljivanje?

Možda zvuči neskromno, ali svi gosti koji su slavili sa nama i u našoj sali za iznajmljivanje su naša najveća preporuka. Takođe, neprestano ulažemo u ambijent kako bi naši gosti bili zadovoljni i kako bi sve proticalo u najboljem redu. Naše stručno i ljubazno osoblje tu je da vas posavetuje oko određenih pitanja i pomogne vam. 

Naše iskustvo, pozitivna energija i fokusiranost na posao čine nas jedninstvenima. Zakupite našu salu i uverite se i sami. 

Za detaljnije informacije pozovite nas telefonom 022/640-809 ili  064/2217-763.


 • pon

  00-24h

 • uto

  00-24h

 • sre

  00-24h

 • čet

  00-24h

 • pet

  00-24h

 • sub

  00-24h

 • ned

  00-24h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs