Dodaj svoju kompaniju

Iznajmljivanje automobila najpovoljnije Novi Sad |


Preduzeće Max-Car Doo
posluje od 2008. godine u kontinuitetu, Bavimo se iznajmljivanjem vozila ne starijih od 5 godina.

U ponudi imamo 15 vozila najpoznatijih svetskih marki. O kvalitetu  rada preduzeća za najpovoljnije iznajmljivanje automobila u Novom Sadu najbolje govori uspešna saradnja koju smo ostvarili sa mnogim klijentima. 

Iznajmljivanje-automobila-najpovoljnije-Novi-Sad1

Iznajmljivanje automobila najpovoljnije Novi Sad

Dostupni smo 24 časa i možete nas kontaktirati preko:

 • Whats Appa,
 • Vibera,pozivom ili
 • SMSom.

Pratimo svetske standarde poslovanja kada je reč o iznajmljivanju automobila u Novom Sadu i među prvima ih plasiramo na našem tržištu. 

Iznajmljivanje-automobila-Novi-Sad4

Kompletna usluga najpovoljnijeg iznajmljivanja automobila u Novom Sadu

Usluge najboljeg iznajmljivanja automobila u Novom Sadu uvek kompletne, a zaposleni se odlikuju: 

 • profesionalnim odnosom prema radu kada je iznajmljivanje automobila u Novom Sadu u pitanju
 • veoma su korektni
 • imaju dugogodišnje iskustvo u iznajmljivanju automobila u Novom Sadu
 • otvoreni su za svaki vid dalje saradnje
 • efikasno rešavaju sve probleme 

Takođe, raspolažemo najnovijim i pre svega ispravnim vozilima i zbog toga važimo za najbolje preduzeće za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu. 

Moto preduzeća za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu je "uspeh nije slučajan sticaj okolnosti već rezultat napornog rada", te nam se obratite s poverenjem ako tragate za najboljom uslugom. 


O najpovoljnijem iznajmljivanju automobila u Novom Sadu

Ako ste u Novom Sadu poslom ili privatno, došli ste na jedan ili nekoliko dana, a voleli biste da vidite i ostatak prelepe vojvođanske ravnice naše preduzeće za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu je pravo mesto za Vas. 

Ako Vam se vozilo pokvarilo, čekate remont ili završavate poslove oko registracije, a neophodna su Vam kola naša firma za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu ponudiće Vam uslugu koja će sigurno ispuniti Vaša očekivanja!


Način rada firme za iznajmljivanje automobila Novi Sad

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo neka naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom delatnošću iznajmljivanja automobila u Novom Sadu. 

Naše bogato iskustvo u iznajmljivanju automobila u Novom Sadu će Vam pomoći da rešite sve nedoumice i da se odlučite za pravi izbor iz naše bogate ponude automobila koje iznajmljujemo u Novom Sadu. 

Pratimo standarde i zahteve koje pred nas stavlja savremeni način života i tu smo da Vam ispunimo sve želje na najkvalitetniji način. 

Iznajmljivanje-automobila-najpovoljnije-Novi-Sad6

Uspešna strategija rada firme za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu

Svaka uspešna firma koja se bavi iznajmljivanjem automobila u Novom Sadu uvek pravi planove i za budućnost. U svetu u kome živimo moramo da se suočavamo sa mnogim izazovima, jedan od najvećih je brzina kojom živimo i radimo, kao i promene koje se dešavaju na svakodnevnom nivou. Danas je možda bitnije od svega da redovno pratimo izmene koje nam tržište donosi, makar kada je reč o poslu iznajmljivanja automobila na teritoriji Novog Sada. 

Naše preduzeće za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu susreće se svaki dan sa: 

 • Visokim troškovima proizvodnje
 • Niskim cenama na tržištu
 • Velikom konkurentnosti
 • Stalnim rastom cena
Sve firme za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu, ali i u celoj Srbiji  suočavaju se sa istim problemom, mala zarada u odnosu na troškove, nemogućnost da dovoljno efikasno i brzo ispratimo sve zahteve modernog tržišta. Da bismo bili uspešni u budućnosti moramo da nađemo najadekvatniji način da odgovorimo na ove izazove. Zbog svih ovih faktora, naša poslovna strategija je: 

 • Stalno osluškivanje tržišta
 • Komunikacija sa klijentima
 • Poznavanje Vaših potreba i želja
 • Prilagođavanje naših proizvoda Vašim potrebama
 • Stalan progres u radu
 • Sprečavanje stagnacije  

Iznajmljivanje-automobila-Novi-Sadddd1

Prednosti iznajmljivanja automobila u Novom Sadu 

Koliko Vam je vremena potrebno za preuzimanje vozila? Šta raditi sa osiguranjem? Da li je potrebna doplata za određenu lokaciju? Na koji način plaćate? 

Novi Sad je jedan od vodećih turističkih destinacija u Srbiji, pa i Balkanu, te jeneophodno da Vam obezbedimo najjednostavnije i najsigurnije iznajmljivanje automobila

Pronađite nas na Google-u kucanjem ključnih reči – Iznajmljivanje vozila Novi Sad – u pretraživaču, a možete nas kontaktirati i putem e-mail-a ili telefonskim putem (poziv, Viber ili WhatsApp) i u roku od nekoliko minuta napravite potrebnu rezervaciju u našem najboljem preduzeću za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu. 

U roku od pet minuta naše stručno osoblje reći će Vam sve o vozilu, njegove prednosti i mane, a svi automobilu u našem preduzeću za iznajmljivanje automobila su osigurani. 

Kontaktirajte nas ukoliko Vas zanima iznajmljivanje automobila, lako i brzo, i obezbedite sebi povoljno iznajmljivanje vozila uz najbolju uslugu. 


Uspešan način rada preduzeća za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu 

Naša firma za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu ima za cilj dosledan i kontinuiran razvoj i progres poštujući sledeće principe:

 

 • Filozofija  poslovanja firme za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu: promovisanje proizvoda koji doprinose  kvalitetnijem načinu života
 • Vizija naše firme je: postizanje kvalitetnog i održivog razvoja kompanije, a to postižemo konstantnim ulaganjem u edukaciju naših zaposlenih i u bolji kvalitet proizvoda i usluga
 • Misija firme za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu: Isporuka savremenih proizvoda u skladu sa željama i potrebama savremenog čoveka i brzog načina života današnjic
 • Cilj naše firme za iznajmljivanje automobila je: snabdevanje tržišta kvalitetnim proizvodima po dobrim cenama koje su pristupačne širokoj javnosti i koje će omogućiti masovnu prodaju

 Naša agencija za najpovoljnije iznajmljivanje automobila u Novom sadu nastala je pre svega iz potrebe da ljudima iznajmljivanje automobila bude zadovoljstvo, a ne dodatni i nepotreban stres. Zato je kod nas iznajmljivanje automobila ili rentiranje vozila pravo uživanje i veoma je povoljno. 

Posedujemo asortiman automobila koji će se uklopiti u Vaš budžet, a uvek smo otvoreni i za dogovor.                                                       Iznajmljivanje-automobila-najpovoljnije-Novi-Sad3

Zadovoljni klijenti u preduzeću za najpovoljnije iznajmljivanje automobila u Novom Sadu          

Kada na sve ovo ponudimo našim klijentima i POMOĆ NA PUTU u zemlji i inostranstvu, kao i mogućnost dodatne opreme (sedišta za decu, navigacije, krovni nosači), jasno se vidi da je Rent a car agencija "MAXCAR" Vaš najpouzdaniji partner za najpovoljnije iznajmljivanje automobila. Vozila možete preuzeti u Novom Sadu, a u slučaju potrebe po dogovoru sa rent a car agencijom i na aerodromu Nikola Tesla, u Beogradu.

U mogućnosti smo i da Vam ponudimo usluge naših profesionalnih vozača. Osnova poslovne politike preduzeća za najpovoljnije iznajmljivanje automobila u Novom Sadu je da se trudimo da prepoznamo potrebe klijenata i u skladu sa tim da obezbedimo najbolju uslugu. Posebne pogodnosti pružaju se za firme kod dugoročnog iznajmljivanja vozila (preko 30 dana), ili po iznajmljivanju više vozila.

Ukoliko imate dodatnih pitanja kontaktirajte nas na navedene telefone. Posetite nas, uverite se lično u kvaltiet rada našeg preduzeća za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu. 

Ako imate dodatnih pitanja obratite nam se s poverenjem. 

 • pon

  0-24h

 • uto

  0-24h

 • sre

  0-24h

 • čet

  0-24h

 • pet

  0-24h

 • sub

  0-24h

 • ned

  0-24h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs