Dodaj svoju kompaniju
Inovativni kreveti Smederevo

INOVA TRIMS DOO


Milentija Popovića 13, 11300 Smederevo

Inovativni kreveti Smederevo |

Peduzeće Inova Trims doo sa sedištem u Smederevu posluje od 2016. godine.

Bavimo se projektovanjem i izradom inovativnih kreveta i ostalog nameštaja. Poslujemo na području Srbije i inostranstva.

Inovativni-kreveti-Smederevo6

Inovativni kreveti Smederevo

Kompanija je prvobitno osnovana još 1991. godine, pod nazivom

TRIMS i sa osnovnom idejom da radi na daljem razvoju uređaja za

pozicioniranje železničkih vagona duž železničkih koloseka.

Uređaj je bio zasnovan na patentiranom tehničkom rešenju.


Prva poslovna primena ovakvog rešanja je bila ostvarena 1994. godine na čeličani u Smederevu za prevlačenje lonca sa belim sirovim gvožđem na deonici od miksera do konvertora.

Uređaj je pokazao odlične rezultate i prevukao je više miliona tona belog sirovog gvožđa.

Međutim,događaji koji su zahvatili čitav naš region,tih godina su imali izuzetno nepovoljan uticaj na razvoj ovog projekta i posle niza godina smo odlučili da ugasimo tadašnju kompaniju.

U međuvremenu je naš tim neumorno nastavio da radi na novim patentima i tehničkim rešenjima u različitim oblastima.

Na kraju,ove 2016 godine,ponovo smo otvorili kompaniju pod nazivom INOVA TRIMS koja je izašla na tržište sa nekolkiko originalnih proizvoda koji su našli svoje mesto na tržištu.

To su između ostalog uređaji za zidne krevete koji omogućavaju izradu zidnih kreveta svih vrsta i veličina.

Naše proizvode plasiramo u skoro svim zemljama u okruženju i možemo da realizujemo svaku vašu ideju i zamisao,da ispunimo svaki vaš zahtev u pogledu oblika ,dizajna i veličine zidnih kreveta.

Sedište kompanije je u Smederevu.

Mi želimo da svoju dobru reputaciju i pouzdanost gradimo kroz poverenje poslovnih saradnika,visok stepen zadovoljstva kupaca i otvorenosti za nove ideje.

Naš prioritet su želje,potrebe i zahtevi kupaca. Saradnja sa kupcem počinje prijemom i detaljnom analizom zahteva,izradom potrebnih nacrta i uputstava za ugradnju i kompletna tehnička podrška tokom izrade kreveta i ugradnje uređaja kreveta.

Naša kompanija se bavi i istraživačkim radom na razvoju novih proizvoda i tehnologija. Imamo nekoliko projekata na kojima radimo u skladu sa našim mogućnostima.

Težiti proseku,znači biti prosečan,a mi težimo vrhunskim ostvarenjima jer je to jedini put koji vas vodi do konstantnog razvoja i uspeha.

Ukoliko su Vam potrebni inovativni kreveti po povoljnim cenama, posetite nas u Smederevu.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Zidni krevet

Interesuje me koliko bi koštao krevet kao ovaj beli koji ste postavili na you tubeu(septembar 2019)za dušek 140x200, sa istim ormarima bočno i iznad kreveta. Širina svakog bočnog ormara po 50cm,a ukupna visina 250cm. Pretpostavljam da su frontovi rađeni od belog lakovanog medijapana. Da li postoji mogućnost isporuke i montaže u Čačku. Unapred zahvaljujem na informacijama

Odgovor - INOVA TRIMS DOO

Poštovana Marina Molim vas dajte svoju E mail adresu kako bih vam poslao punu informaciju ili se javite na trims@mts.rs a možete i na telefon 0631508991 Pozdrav


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs