Dodaj svoju kompaniju

Gerontološki centar Kruševac |

 Gerontološki centar Kruševac
je osnovan 1987. godine. Zahvaljujući posvećenom radu naših stručnih zaposlenih važimo za najbolji gerontološki centar u Kruševcu. 

Gerontološki-centar-Kruševac1

Gerontološki centar Kruševac

Glavna delatnost nam je briga o starim i odraslim licima i njihov smeštaj, kao i svakodnevne posete korisnicima usluga i njihovi nesmetani izlasci radi poseta porodici, lekaru ili kultrurnim zbivanjima na teritoriji opštine.

Sastoji se iz tri izdvojena stambena paviljona i četvrti za ekonomski deo objekta. U svakom paviljonu su jednokrevetne i dvokrevetne garsonjere, veličine od 23 do 26 kvadrata. Pored garsonjera i soba, kapaciteta za 110 korisnika, zavisni korisnici se smeštaju u pet stacionarnih prostora u paviljonu objekta B. Kapacitet je za 220 korisnika.

Kapacitet je za 220 korisnika. Radno vreme je od 00 do 24h,a službe za smeštaj od 7 do 15h.

Za sva dodatna pitanja, predloge i nedoumice obratite nam se s poverenjem. Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid dalje saradnje!

 • pon

  00-24h

 • uto

  00-24h

 • sre

  00-24h

 • čet

  00-24h

 • pet

  00-24h

 • sub

  /

 • ned

  /

Pok. Milica Simić troškovi / dugovanja

Molimo da bivšem staratelju i obvezniku plaćanja troškova smeštaja Milice Simić iz Milutovca, umrle u Geronntološkom centru 30.09.2018. godine dostavite konačni obračun dugovanja. Gordana Jeremić iz Trstenika , kao i ja lično pokušavale smo u više navrata da regulišemo konačni obračun. Objašnjeno nam je da je prakktičnije saačekati da pristignu zaostale rate penzija. Za drugi deo penzije za septembar izvršile smo ažuriranje u PIO fondu. Korisnica nije koristila svoj džeparac. Dana 20.12.2018.g telefonom sam obaveštena da je dug "zakljućno sa oktobrom" 33.859,00 din. U ponovljenom pozivu zamolila sam da se precizira pominjanje duga za oktobar i suočila se sa informacijom da je pozivalac " dobila spisak " i da u spisku stoji i dug za oktobar. Podsetila sam da je naša majka preminula 30.09.2018. u GC. Odgovor je da nazovemo Lidiju na br.... Inače moja sestra Gordana je u stalom kontakktu sa računovodstvom. Danas se na tel. 420-391 niko nije javio, pa molimo da informaciju o konačnom dugu dostavite Jeremić Gordani ili putem ovog maila. Zahvaljujem . Obzirom da radim u CSR Šabac , ne želim da verujem da je naša majka zaista na listingu za oktobar jer je CSR u Trsteniku uradio rešenje o prestanku usluge. Ljiljana Jošić, CSR Šabac


iformacije o gerontološkom centru u Kruševcu

Poštovani, interesuje me postupak za prijem u dom za stare. Moja baka ima 97 godina i živi u Milutovcu sama. Više nije u mogućnosti samostalno da funkcioniše.


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 405 68 82, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs