Dodaj svoju kompaniju
SAB PROTECTION DOO

SAB PROTECTION DOO


Svetog Save 59, 26101 PANČEVO

Fizičko i tehničko obezbeđenje lica i objekata Pančevo Beograd |

Ukoliko Vam je potrebna pouzdana firma koja se bavi fizičkim 
i tehničkim obezbeđenjem lica i imovine ili uslugama procene rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja možete nas posetiti na adresi Svetog Save br. 59, Pančevo ili ostvariti direktan kontakt sa našim rukovodstvom telefonskim putem ili putem maila radi inicijanog dogovora i organizovanja eventualnog sastanka na odgovarajućoj lokaciji.

Fizicko-i-tehnicko-obezbeđnje-lica-i-objekata-Pančevo-Beograd

Fizičko i tehničko obezbeđenje lica i objekata Pančevo Beograd 

Društvo DOO SAB PROTECTION uspešno posluje od 2016. godine iz sedišta u gradu Pančevu. Iza nas stoje brojne godine iskustva i usavršavanja, ali smo i dalje u potrazi za novim idejama, rešenjima u cilju maksimalne efikasnosti prilikom pružanja usluga.

Usluge koje pružamo:
- fizičko-tehničko obezbeđenje objekata,
- fizičko-tehničko obezbeđenje otvorenih prostora-poljočuvanje,
- patrolno/interventno obezbeđenje objekata,
- fizičko-tehničko obezbeđenje javnih skupova,
- fizičko obezbeđenje lica ( lično obezbeđenje/bodyguarding)
- usluge izrade elaborata procene rizika zaštiti lica, imovine i poslovanja,
uz izradu neophodne planske i projektne dokumentacije


Usluge pružamo sa maksimalnim nivoom profesionalnosti i efikasnosti uz strogo poštovanje zakonske regulative i poštovanje nacionalnih i internacionalnih standarda koji uređuju našu delatnost i način pružanja usluga.

Na osnovu Vaših zahteva i potreba, a u skladu sa stručnim procenama rizika od strane naših stručnih lica, možete izabrati jednu ili više različitih usluga u zavisnosti od prirode i obima posla i na isti način ostvariti mnogobrojne dodatne
povoljnosti.

Usluge-fizickog-i-tehnickog-obezbedjenja-DOO-SAB-PROTECTION

Usluge fizičkog i tehničkog obezbeđenja DOO SAB PROTECTION

Klijentima pružamo kompletne usluge fizičko-tehničkog obezbeđenja lica, objekata, poslovanja, manifestacija, sportskih priredbi i događaja, kao i drugih javnih skupova. Pružamo i usluge patrolnog odnosno interventnog obezbeđenja. 

Izlazimo u susret specijalnim zahtevima klijenata. U zavisnosti od specifičnih zahteva Vašeg poslovnog objekta, prirode delatnosti i Vaših ličnih zahteva vezanih za predmet pružanja usluga fizičkotehničkog obezbeđenja stručnjaka iz DOO SAB PROTECTION-a možete formirati detaljniju ponudu pružanja usluga fizičko-tehničkog obezbeđenja sa ciljem postizanja efektivne minimizacije postojećih rizika uz maksimalno ekonomičnu iskorišćenost raspoloživih i angažovanih kapaciteta. 

U zavisnosti od Vaših potreba možete da izaberete jednu ili više ponuđenih usluga fizičko-tehničkog obezbeđenja zbog postizanja maksimalne sigurnosti, kao i ostvarivanja prava na druge prateće pogodnosti. 

Obezbedjenje-svih-objekata-i-podrska-na-svim-manifestacijama-Beograd

Obezbeđenje svih objekata i podrška na svim manifestacijama Beograd

Pružamo Vam usluge obezbeđenja sportskih manifestacija, sajmova, koncerata i drugih javnih skupova. Sve usluge vršimo na osnovu procene rizika i stručnih nalaza licenciranih lica u saradnji sa pripadnicima MUP-a. 

Na osnovu procene rizika angažuje se odgovarajući broj radnika obezbeđenja, odnosno redara uz odgovarajući broj neophodne tehničke opreme. 

Klijentima poklanjamo punu pažnju i stručnu podršku pri izboru pravog rešenja, proizvoda i usluge. Pristup svakom našem klijentu je ličan i objektivan, u cilju maksimalnog zadovoljenja Vaših potreba. Svi naši klijenti su vrlo brzo prepoznali iskrenost i poklonili nam poverenje. Shodno tome, danas imamo veliki broj zadovoljnih i stalnih kupaca. 

Pružamo usluge patrolnog/interventnog obezbeđenja i pratnji lica. Usluge vršimo širom Srbije. Dostupni smo 24h dnevno. 

Za sva pitanja nas kontaktirajte na navedene telefone. Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid dalje saradnje. 

 • pon

  00-24h

 • uto

  00-24h

 • sre

  00-24h

 • čet

  00-24h

 • pet

  00-24h

 • sub

  00-24h

 • ned

  00-24h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs