Dodaj svoju kompaniju
SPORTSKI RAJ

SPORTSKI RAJ


undefined undefined, 36215 Gračac

Eliksir sportske povrede Evropa Amerika Azija |

Firma SPORTSKI RAJ nalazi se u mestu Grašac i bavi se proizvodnjom eliksira za sportske povrede.

Prepoznatljivi smo po povoljnim cenama i kvalitetnim uslugama, koje pružamo svim našim klijentima.

Iza nas su godine iskustva u ovoj delatnosti pa nam se s poverenjem možete obratiti ukoliko su Vam potrebni naši eleiksiri za sportske povrede. Poslujemo u Evropi, Americi i Aziji.

Eliksir-sportske-povrede-Evropa-Amerika-Azija4

Eliksir sportske povrede Evropa Amerika Azija

Eliksir od divlje jabuke smanjuje otoke pri povredi i otklanja prateći bol kao i druge hronične bolove, ali može da se koristi i preventivno.

Zahvaljujući dokazanom prisustvu mnoštva amino-kiselina, ovaj preparat sprečava rast krvnog pritiska i holesterola u krvi, a deluje i anestetično pa je pri zubobolji dovoljno držati jednu kašiku sirćeta u ustima da bi bol ubrzo uminuo.

– Ja sve prvo probam na sebi. Zato sam prošle godine sproveo mali eksperiment. Odmah da kažem da ne preporučujem nikome da preduzme ovakav test jer sam ja samoinicijativno prekinuo redovnu terapiju od 1. 9. do 17. 12. 2017. godine uzimajući samo ekstrat divlje jabuke a zatim sam otišao na kontrolu kod mog lekara u Americi. Kad su stigli nalazi biohemijske analize krvi, lekar mi je rekao da nikada nisam imao bolje rezultate uz zaključak da je propisana terapija odlična.

Nisam mu rekao da je nisam uzimao – uz osmeh nam prepričava Života.

Najviše ga raduje kad mu u razgovoru ljudi kažu da su nakon upotrebe njegovih proizvoda osetili ogromno olakšanje. Njihove preporuke veoma su važne, iako je potrebno dosta vremena da one stignu do velikog broj ljudi.

Lista klijenata gospodina Nikolića i korisnika proizvoda od divlje jabuke je više nego impresivna: Novak Đoković, Kevin Durant, Kylan Mbappe, Neymar, Filip Krajinović, Ivana Španović, Asmir Kolašinac...

NOVAK ĐOKOVIĆ: "Ovim ELIKSIROM priroda nam predstvalja svoj čuda isceljivanja. Eliksir je jedan od najjačih izvora olakšanja kada su upale u pitanju." STEFAN MITROVIĆ (fudbaler FK Genta iz Belgije): "Prvi put posle godinu i po dana sa bolovima, ja sam mogao da treniram i igram utakmicu bez inekcija protiv bolova, posle samo četiri sata tretmana sa elixirom."

Poslujemo u Evropi, Americi i Aziji i otvoreni smo za sve klijente koji su izloženi sportskim povredama.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs