Dodaj svoju kompaniju
Dostava pizze na kućnu adresu Novi Sad

PICASSO CORNER 021


Braće Dronjak 6, 21000 Novi sad
Dostava pizze na kućnu adresu Novi Sad |

Ne postoji osoba koja ne uživa u italijanskoj kuhinji, posebno pizzi.

Zamislite samo ugodno veče uz dobar film i dostavu pizze na kućnu adresu. Posebno u hladnim, zimskim danima, dostava pizze na kućnu adresu je spas u zadnji čas. Picasso Corner 021 osnovan je 2018. godine sa sedištem u Novom Sadu. Prema posebnim recepturama pripremamo sva jela iz ponude, a Novosađani obožavaju sve naše pizze i rado ih jedu u udobnosti svog doma. 
najbolja-pizza-za-dostavu-u-novom-sadu

Najbolja pizza za dostavu u Novom Sadu

Picasso Corner 021 je ugostiteljski objekat-fast food sa italijanskom i mediteranskom kuhinjom. Novosađani nas prepoznaju po najboljoj pizzi za dostavu u gradu.  Želeli smo da svoj meni načinimo takvim da svako može da pronađe nešto po svom ukusu. Kako se kod nas uvek traži parče pizze više, u prilici smo da vam ponudimo i dostavu na kućnu adresu
U našoj ponudi su sve vrste:
 • pizza,
 • salate,
 • sendviči i
 • palačinke.
Vršimo dostavu pizze na teritirji celog Novo Sada. Sva jela koja imamo u ponudi mogu se dostaviti na vašu kućnu adresu. Ističemo da u pripremi svih jela sa našeg menija koristimo najkvalitetnije sastojke. 

kako-je-nastala-najbolja-pizza

Mi znamo tajnu najbolje pizze za dostavu

Za vojnike persijskog cara Darija Velikog, naviknutim na duge marševe, je rečeno da su na svojim štitovima pekli neku vrstu hleba i na to dodavali sir i urme. U srednjem veku sluge su jele ostatke hrane svojih gospodara, što je bilo uobičajeno. Te ostatke bi stavili na parče hleba, prelili nekim sosom, začinili onim što bi imali pri ruci i stavili u pećnicu da se podgreje. Kada smo otvarali svoj fast food i pizzeriju, dobro smo istražili istorijat pizze kako bismo Novosađanima ponudili najbolju pizzu za kućnu dostavu koja uvek, ali baš uvek na vašu kućnu adresu stiže vruća.

Sama reč pica (pizza) prvi put se pojavila 997. godine u rukopisu iz Gaete (Gaete), grada na jugu Italije.

zasto-je-nasa-pizza-najbolja-u-novom-sadu

Zašto je naša pizza najbolja u Novom Sadu?

Naši kuvari imaju specijalan recept kada je u pitanju priprema testa za pizzu. Upravo zbog tankog i hrskavog testa (možda najhrskavijeg testa koje ćete ikada probati) i kvalitetnih sastojaka koje koristimo za nadeve, Novosađani obožavaju našu pizzu koju barem nekoliko puta nedeljno naručuju. Istovremeno, palačnike, sendviči i salate takođe se prave od najkvalitetnijih sastojaka, a takođe ih možete poručiti kako bismo vam dostavili na kućnu adresu. 

pored-dostave-pizze-imamo-najbolje-palacinke

Pored dostave pizze, imamo najbolje palačinke!

Po legendi, savremene palačinke je smislio kuvar pape Gelazija I kad je 2. januara 492. godine u Vatikan došlo toliko hodočasnika da je ponestalo hrane, a našlo se samo jaja i brašna. Novootkrivena poslastica vrlo brzo je osvojila Evropu. Francuzi često jedu palačinke i rado se takmiče ko će uspeti da okrene isprženu palačinku tako da je baci u vazduh i, naravno, opet uhvati u tiganju. Uspešno bacanje palačinki vezuje se i uz proricanje: navodno je Napoleon pre svake bitke sam pržio i okretao palačinke. Mi znamo da uz dostavu pizze na kućnu adresu savršeno ide i desert, zato kod nas u ponudi možete pronaći i, izemđu ostalog, slatke palačinke.

☎ 

Za sve dodatne inforacije i porudžbine kontaktirajte nas putem telefona. 
 • pon

  11-22h

 • uto

  11-22h

 • sre

  11-22h

 • čet

  11-22h

 • pet

  11-22h

 • sub

  11-22h

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs