Dodaj svoju kompaniju
Čišćenje poslovnih i stambenih zgrada Niš

DUO TANDEM NIŠ


Улица Горњематејевачка 112И, 18000 Niš (Pantelej)

Čišćenje poslovnih i stambenih zgrada Niš |

DUO TANDEM NIŠ bavi se kompletnim uslugama čišćenja poslovnih i stambenih zgrada i po tome smo poznati širom Niša. 

Zahvaljujući posvećenom radu stekli smo ugled i ostvarili saradnju sa mnogobrojnim klijentima. Ukoliko Vas interesuju kompletne usluge čišćenja poslovnih i stambenih prostora po cenama prilagođenim srpskom tržištu obratite nam se s poverenjem. 

ciscenje-poslovnih-prostora-i-zgrada-u-Nisu

Čišćenje poslovnih prostora i zgrada u Nišu

Poznato je da u radnom okruženju provodimo najveći deo dana.  Zbog toga je veoma bitno da zajednički poslovni prostor bude čist i zadovoljava higijenske i zdravstvene kriterijume da bi zajednica mogla da funkcioniše neometano. 

Nije lako pronaći kompaniju koja će poslovnu zgradu očistiti kompletno i temeljno i zato su preporuke i reference najbitnija stvar u ovom poslu. 

DUO TANDEM NIŠ važi za jednu od najboljih firmi koja se bavi čišćenjem poslovnih prostora u Nišu, a veliki broj zadovoljnih i dugogodišnjih klijenata nam je najbolja referenca. 

ciscenje-stambenih-zgrada-po-povoljnim-cenama-u-Nisu

Čišćenje stambenih zgrada po povoljnim cenama u Nišu

Hodnici, liftovi, podrumi i tavani u stambenim prostorima često ostaju prljavi i nakon čišćenja, a stanari obično nemaju vremena da se pozabave temeljnim čišćenjem stambenih prostora. 

Angažujte nas ukoliko želite da zajednički prostor vaše zgrade bude uredan i čist. Temeljno mesečno čišćenje liftova, stepeništa, ulaza su neophodni za nesmetano funkcionisanje i prijatniji zajednički prostor u stambenim zgradama. 

Takođe, održavanjem higijene osiguraćete se da smanjite rizike od pojave glodara ili buba u Vašim podrumima i tavanima. 

Posetite nas u Nišu i uverite se zašto važimo za jednu od najboljih firmi za čišćenje stambenih i poslovnih zgrada! 

Za sva pitanja nas kontaktirajte na navedene telefone. Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid saradnje. 

 • pon

  9-17h

 • uto

  9-17h

 • sre

  9-17h

 • čet

  9-17h

 • pet

  9-17h

 • sub

  9-17h

 • ned

  /

Moguće sklapanje ugovora za čišćenje zgrade Knjaževačka 175 Niš

Zainteresovani smo za korišćenje usluge čišćenja stambene zgrade Knjaževačka 175 Niš. Upoznat sam sa načinom održavanja zgrade Knjaževačka 171 Niš i sviđa mi se kako ova zgrada izgleda. Molim da pošaljete štampani cenovnik i program održavanja čistoće u zgradi za dva čišćenja nedeljno. Molim za brz odgovor. Pozdrav, Krstić Dragan, Niš, Knjaževčka 175/19


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs