Dodaj svoju kompaniju

Bušenje bunara za vodu Niš Srbija |

Geo Vožd već dugi niz godina posluje na teritoriji grada Niša, a osnovna delatnost firme jeste bušenje bunara i pronalaženje pitke vode. Ukoliko i vi želite da u svom domaćinstvu imate nepresušan izvor pijaće vode, nazovite nas - garantujemo kvalitetan rad, jer iza nas stoji višegodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnih mušterija.

Da-li-se-Geo-Vozd-bavi-samo-busenjem-bunara

Da li se Geo Vožd bavi samo bušenjem bunara?

Geo Vožd se prvenstveno bavi bušenjem bunara, ali i ostalim delatnostima koje su povezane sa ovom delatnošću.

Bušimo sve vrste bunara, produbljujemo, čistimo i održavamo sve vrste bunara.

Bušenje bunara je danas dosta olakšano zahvaljujući mehanizaciji i alatima koji se koriste pa je tako i vreme koje je potrebno da bi se jadan bunar iskopao, mnogo kraće.

Pronalazenje-vode

Pronalaženje vode

Pored kopanja bunara, bunardžija mora da zna da pronađe mesto na kom se voda nalazi i na kom će se bunar kopati.

Tajna je u sledećem: najvažnije je pronaći izvor vode na što manjoj dubini.

Za sve to Geo Vožd koristi najsavremeniju opremu i alate, ali je od presudnog značaja bunardžija sa dugogodišnjim iskustvom. Zato smo u prilici da Vam garantujemo vodu, jer proverenom metodom pronalazimo vodu i utvrđujemo mesto bušenja.

Kopanje-ili-busenje-bunara

Kopanje ili bušenje bunara?

Posao kopanja ili bušenja bunara može da bude veoma rizičan, složen i opasan posao sa neizvesnim ishodom. Već od faze lociranja bunara, kvaliteta izvođenja, vrste ugradbenih materijala (bunarskih filtera) i dr, neophodna je stručna pomoć. Zbog toga se nemojte ustručavati da kontaktirate Geo Vožd.

Ako nas angažujete  eliminisaćete veći deo rizika u rezultatima.

Nakon terenskog pregleda lokacije i uvida u geološku građu terena (geološke i hidrogeološke karte, rezultate prethodnih istraživanja tog prostora), mi ćemo započeti sa vama dogovoreni projekat.

Zasto-da-busenje-bunara-odaberete-Geo-Vozd

Zašto da bušenje bunara odaberete Geo Vožd?

Iz godine u godinu sprovodimo planove u delo, jačamo, iskustveno se nadograđujemo, širimo ponudu naših usluga i održavamo kvalitet poslovanja na najvišem nivou.  Bavimo se bušenjem bunara za vodu na području cele Srbije.

Ukoliko želite kvalitetnu, proverenu i brzu uslugu koja je uz to i povoljna, kontaktirajte nas putem telefona 018/576-254 ili  064/4755-698.

 • pon

  po potrebi

 • uto

  po potrebi

 • sre

  po potrebi

 • čet

  po potrebi

 • pet

  po potrebi

 • sub

  /

 • ned

  /

bunar

koliko bi kostalo kopanje bunara na mestu prevalac odmah iynad pruge ka Matejevcu, udaljeno od Liona oko jedan km. Da li ynate na kojoj dubini se tu moye naci voda. Kupujem plac, pa mi treba voda na njemu. Hvala


Bušenje bunara

Poštovani, interesujeme koje veće prečnike možete da bušite na primer 60cm i veće i u kom zemljištu Pozdrav


Produbljenje i ciscenje bunara

Interesuje me da li radite ciscenje i produbljivanje bunara. Bunar je u s. Kamenica na 8km od centra Nisa. Dubina 7-8 metara od betonskih santraca nije koriscen 20god. Dubina vode 20cm. Na dnu ima taloga poput kamenca iz bojlera. Interesuje me da li moze ciscenje i produbljenje zbog nedostatka vode leti. Ima poklopac cist je i u odlicnom stanju


Produbljivanje bunara

Bunar je dubine oko 7 metra, zidan kamenom, precnika oko 1m. Zbog pada nivoa u letnjem periodu produbio bih ga za 2 metra.Bunar je u selu 40 km od Nisa. Kolika bi bila cena za navedene radove? Hvala, pozdrav.


Prolom banja

Poštovani, Vlasnik sam kuće i placa od 5 ari u Prolom Banji, tačnije plac pripada selu Vlasovu iznad puta koje selo odvaja od Prolom banje. Trideset godina unazad čekamo vodovod, koga u doglednom periodu neće biti. Interesuje me 1. Da li radite na području banje? 2. Ako radite, na kojoj bi se dubini mogla naći voda u količini potrebnoj za jedno gradsko domaćinstvo? 3. Koja je cena bušotine po metru, te ostalih usluga potrebnih za priključak do kuće? Srdačan pozdrav


Busenje bunara

Postovani, zanima me da li vrsite busenje bunara precnika 900mm sa postavljanjem betonskih prstenova?


Bušenje bunara

Pozdrav, interesuje me bušenje bunara u selu Glogovac ( Niš-Crvena reka-Glogovac.Bušotina od 120mm- 140mm . Da li je izvodljivo i koja bi cena bila po metru bušenja ? Hvala unapred na odgovoru.


Produbljivanje bunara

Interesuje me koliko bi koštalo produbljivanje bunara u Knez selu bunar je širok 1,2m a dubok 10 produbio bih ga još 2 m inače je ozidan betonskim blokovima


Rekonstrukcija bunara

Dali je moguća rekonstrukcija starog bunara zidanog kamenom.(zamena kamena betonskim prstenovima i produbljivanje).Bunar je dubok 7m i širok 1.5m.


voda

imam vikqndicu iynad kamenice ima li tamo vode yaintersovan sam .....


упит за цену

интересује ме цена бушења бунара пречник цеви 125мм дубина 34 м и бушење бунара пречника 90 цм дубине 5 м


Busenje Bunara vecih precnika

Postovani, Interesujee me vasa usluga busenje bunara, precnika do 90 cm, sa postavljanjem betonskih prstenova i montazne sahte za pumpu Da li bi ste bili ljubazni da mi date vas cenovnik S'postovanjem, Tomislav


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs