Dodaj svoju kompaniju

Brzo bušenje bunara Niš

Firma GEO-IN bavi se ulugama bušenja bunara po povoljnim cenama.

Tokom posvanja stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata, koji su nam najbolja preporuka i dokaz das mo uspešna i jaka firma.

Trudimo se da brzo bušenje bunara obavimo u predviđenom roku, bez odlaganja termina.

Kako-izabrati-pouzdanu-firmu-iz-Nisa-koja-će-izvrsiti-brzo-busenje-bunara


Kako izabrati pouzdanu firmu iz Niša koja će izvršiti brzo bušenje bunara ?

Ukoliko su Vam potrebne usluge bušenja bunara sigurno ste se zapitali koja bi firma mogla najbrže da ovaj posao završi.

Ako živite na području Niša i okoline, s poverenjem nam se možete obratiti i angažovati nas jer obavljamo brzo bušenje bunara s velikim iskustvom.

Naši zaposleni imaju iza sebe godine iskustva it rude se da svakom klijentu pruže usluge bušenja bunara brzo, efikasno i po povoljnim cenama.

U Nišu smo stekli veliki broj zadovoljnih klijenata, koji su nam dobra preporuka. Takođe, imamo veoma razvijeno poslovanje i služimo se samo proverenim metodama kad je bušenje bunara u pitanju.

Poslujemo sa fizičkim licima, firmama i gazdinstvima kojima su neophone naše usluge.

Trudimo se da svakom klijnetu maksimalno izađemo u susret i posao obavimo u predviđenom roku, pa bušenje bunara obavljamo brzo i precino.

Ističemo se po efikasnosti i pouzdanosti zaposlenih i trudimo se da svakom klijentu pružimo smao najbolje usluge bušenja bunara.
Naše bunare odlikuje kvalitet, jedinstvenost i pre svega istrajnost što nas izdvaja u moru drugih firmi koje se bave uslugama iskopavanja bunara.
Sta-nas-razlikuje-od-drugih-firmi-koje-vrse-usluge-busenja-bunara

Šta nas razlikuje od drugih firmi koje vrše usluge bušenja bunara?

Kada je u pitanju bušenje bunara, naša firma se izdvaja u odnosu na druge firme po svojoj efikasnoj usluzi i pre svega po svojoj brzini.

Trudimo se da uskladimo brzinu i efikasnost, a da rezultata našeg rada bude na zavidnom nivou.

Naši zaposleni su majstori svog zanata i pružiće Vam kompletnu i brzu uslugu bušenja bunara u najkraćem vremenskom roku.

Dugogodišnje iskustvo nam je pomoglo da pratimo inovacije kad je ova vrsta posla u pitanju i da unapredimo svoje poslovanje.

Cilj nam je pre svega da svoj rad obavimo što konkretnije, preciznije i da većina klijenata bude zadovoljna našom uslugom.

U naš domen poslova spada:

 • izrada bušotine,
 • ispiranje bušotine,
 • testiranje maksimalnog kapaciteta bušotine,
 • predlog najpogodnije pumpe za ugradnju
 • i po potrebi ugradnja pumpe.

Pored navedene delatnosti vrsimo I podbušivanje ispod asfalta (puteva), pobijanje ručnih pumpi i ugradnja dubinskih pumpi.


Ono što nas karakteriše jeste brzo bušenje bunara po povoljnim cenama, a pratimo svetske standarde u poslovanju i trudimo se da klijnetima omogućimo samo najbolje.

Kako-uskladiti-brzinu-i-kvalitet-kad-je-u-pitanju-busenje-bunara

Kako uskladiti brzinu i kvalitet kad je u pitanju bušenje bunara?

Bavimo se isključivo brzim bušenjem bunara za pravna, fizička lica i poljoprivredna gazdinstva.

Kako bismo uskladili brzinu i kvalitet bušenje se izvodi mašinskom garniturom malog gabarita pogodnom za izvodjenje radova i utesnim dvoristima.

Bušimo bunare do dubine od 150 m prečnika 160 mm sa ugradnjom bunarskih debelozidnih (atestiranih) cevi sa navojima prečnika 125 mm I 140 mm.

To su univerzalne cevi kroz koje moze da se ugradi bilo koja pumpa. Bušotina se oko cevi zasipa granulatom 2-3 mm koji služi kao filtrirajući sloj.

S obzirom da već 20 godina radimo na području Niša i okoline, ispitivanje se vrši na osnovu već poznatog zemljišta, geoloških karata, okolnih bunara i po potrebi, a na zahtev korisnika mozemo da izradimo istraznu bušotinu na osnovu koje mozemo predvideti budući kapacitet busotine.

Tokom poslovanja mnogim domaćinstvima smo omogućili snabdevanje vodom iz bunara.

Prilikom ugradnje pumpe za bunar vodimo računa o dubini bunara i o nivou vode u njemu, kako bismo procenili kakva Vam je pumpa potrebna.

Cilj nam je da svojim klijentima iz Niša i okoline, omogućimo brzo bušenje bunara i snabdevanje bunarskom vododom za sve njihove potrebe. 


Kako angžovati našu firmu za brzo bušenje bunara iz Niša?

Ukoliko ste se odlučili da napravite bunar, preporučujemo Vam da nas angažujete jer ćemo bušenje bunara izvesti brzo i u predviđenom vremenskom roku.

U Nišu smo stekli veliki broj zadovoljnih klijenata, a jedan od razloga za to jeste i naša fleksibilna cena, koja se formira po metru dužnom.

Na formiranje cene utiče područje na kome se bušotina izvodi i material koji se buši. Uvidimo u geološke karte imamo predstavu o sastavu zemljišta na osnovu kojih vršimo odabir opreme za bušenje i planiramo vreme koje ćemo utrošiti za izradu. Posebne povoljnosti nudimo registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima.

 1. Najbolja smo firma za brzo bušenje bunara u Nišu. Posao obavljamo po pozivu.
 2. Ukoliko želite našu uslugu ili proizvod, kontaktirajte nas na brojeve 069/2784-271 i  060/4452-498 .


 • pon

  Po pozivu

 • uto

  Po pozivu

 • sre

  Po pozivu

 • čet

  Po pozivu

 • pet

  Po pozivu

 • sub

  Po pozivu

 • ned

  Po pozivu

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs