Dodaj svoju kompaniju
ENERGO LAB DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA TRGOVINU I INŽINJERING U OBLASTI POSTROJENJA POD PRITISKOM KRAGUJEVAC

ENERGO LAB DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA TRGOVINU I INŽINJERING U OBLASTI POSTROJENJA POD PRITISKOM KRAGUJEVAC


Slobodana Penezića Krcuna 6, 34000 Kragujevac

Baždarenje ventila sigurnosti Srbija |

ENERGO LAB DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA TRGOVINU I INŽINJERING U OBLASTI POSTROJENJA POD PRITISKOM KRAGUJEVAC postoji dugi niz godina, tokom kojih je osnovna delatnost bila projektovanje i izvođenje postrojenja i instalacija iz oblasti grejanja, hlađenja i klimatizacije.

2013. godine smo akredotovali laboratoriju za ispitivanje opreme pod pritskom uvođenjem standarda SRPS ISO/IEC 17025:2006, čime smo dokazali svoju kompetentnost za usluge baždarenja ventila sigurnosti.


Stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata na teritoriji Srbije.


Baždarenje-ventila-sigurnosti-Srbija6

Baždarenje ventila sigurnosti Srbija

Od tada smo obavili više hiljada ispitivanja (i baždarenja) ventila sigurnosti, kao i značajan broj remonta i ispitivanja armature od DN 15 pa do DN300 za šta posedujemo opremu i alate renomiranih evropskih proizvođača. Posedujemo i vozni park pa usluge možemo da obavljamo i na terenu kod korisnika koji  to zahtevaju.


Takođe obavljamo i  ispitivanja:


 • rezervoara pod pritiskom
 • kotlova cevovoda pod pritiskom

Ispitivanje ventila sigurnosti (jednom godišnje ) je zakonska obaveza korisnika opreme pod pritiskom, a pre svega je potreba kod odražavanja postrojenja pod pritiskom sa aspekta bezbednosti i pravilnog rukovanja.


Iskustvo i spremnost našeg tima ispitivača i inženjera da odgovore na zadate rokove prepoznaju renomirani klijenti iz razlištih oblasti industrije, trgovci gasovima kao i javni sektor u Srbiji. Referncnu listu možete dobiti na zahtev.


Svoje psolovanje smo uspeli da proširimo na celu Srbiju.


Za sve dodatne informacije nas možete kontaktirati na navedene brojeve telefona. 


 • pon

  8-17h

 • uto

  8-17h

 • sre

  8-17h

 • čet

  8-17h

 • pet

  8-17h

 • sub

  po potrebi

 • ned

  po potrebi

Zahtev za ispitivanje sudova pod pritiskom i ispitivanje ventila sigurnosti

Poštovani Potrebno nam je ispitivanje dva suda pod pritiskom (rezervoara za komprimovani vazduh zapremine po 250 litara) za radni pritisak 11 bara.Sudovi su medjusobno spojeni crevom tako da je isti pritisak u oba suda. Potrebno je i izvršiti ispitivanje sigurnosnog ventila koji se nalazi na jednoj bačvi i ugraditi ispitan i baždaren venti na drugoj bačvi zbog povećanja sigurnosti. Za to je potrebno izdati i odgovarajući pisani dokument kao akreditovane firme za ta ispitivanja pre svega zbog sigurnosti ljudi. Firma UniDrvo se bavi preradom drveta i komprimovani vazduh koristi za sopstvene potrebe u procesu proizvodnje za rad nekih mašina kao i za potrebe farbare. Sedište firme je u Paracinu a proizvodnja je u selu Buljanu udaljeno 13 km od Paracina. Ukoliko ste zainteresovani javite se na dati kontakt telefon radi eventualne dopune podataka kako bi dali ponudu. Srdačan pozdrav


Zahtev za ispitivanje ventila sigurnosti

Poštovani, da li možete da isvršite periodičnu kontrolu ventila sigurnosti za rerevoare komprinovanog vazduha (sa izdavanjem potvrde o kontroli) Rezervoari su na postrojenju za proizvodnju asfalta. VS1 navoj 3/8" pritisak 11 bar kapacitet rez. 250l VS2 prečnik 1/2" pritisak 11 bar kapacitet rez. 1000l naručilac STRABAG d.o.o. Beograd Antifašističke borbe 13a Ogranak PZP Zaječar Generala Gambete br. 68 RS-19000 Zaječar postrojenje Asfaltna baza Zaječar Negotinski put bb AMMANN 160 AZ-63576


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs