Dodaj svoju kompaniju

Automehaničarska radnja Zrenjanin |


 Auto Servis JOVIN je osnovan 15.09.2000. godine, i ubrzo je postao jedan od vodećih servisa za motorna vozila u Zrenjaninu.  

Danas smo najbolja automehaničarska radnja u Zrenajninu. Istakli smo se dobrim i kvalitetnim radom, stekli smo ugled i ostvarili saradnju sa mnogim klijentima i firmama. 

automehaničarska-radnja-zrenjanin-1

Automehaničarska radnja Zrenjanin

Pratimo svetske standarde i trendove kada je popravka automobila u pitanju i među prvima ih plasiramo na srpskom tržištu. Ističemo se pre svega dobrom radnom etikom. Zbog toga imamo veliki kredibilitet kod klijenata, ali i kod drugih automehaničarskih radnji u Zrenjaninu. 

Zaposleni radnici u automehaničarskoj radnji u Zrenjaninu su veoma temeljni u popravci kola, zameni delova i uopšte u vršenju svih usluga vezanih za Vaše vozilo. Pored toga svi imaju dugogodišnje iskustvo i veoma su ljubazni. Tu su da Vam pruže kompletnu uslugu i izađu maksimalno u susret. 

Automehaničarska radnja Zrenjanin

Posle više godina iskustva sa svim vrstama vozila koje egzistiraju na području srednjeg Banata, automehaničarska radnja u Zrenjaninu, Jovin se specijalizovala se za servisiranje Mercedes vozila, i u duhu vremena, usvojili smo takođe servisiranje vozila kompjuterskom dijagnostikom. Automehaničarska radnja raspolaže najnovijim tehnologijama i mašinama za popravku automobila. 

Automehaničarska radnja Zrenjanin je nastala, pre svega, iz ljubavi prema automobilima i od samog početka rada postojala je želja da se specijalizujemo za Mercedes vozila zbog njihovog kvaliteta. 

Automehaničarska radnja Zrenjanin

Više o nama

U sklopu automehaničarske radnje u Zrenjaninu, postoji mogućnost kupovine rezervnih delova, isključivo za Mercedes vozila.

Za sve dodatne informacije nas kontaktirajte na navedene brojeve. 

Ukoliko su Vam potrebne usluge automehaničarske radnje u Zrenjaninu kontaktirajte nas. 


 • sre

  9-17h

 • čet

  9-17h

 • pet

  9-17h

 • sub

  9-17h

 • ned

  9-17h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 405 68 82, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs