Dodaj svoju kompaniju

Automati za samoposluživanje Srbija |

MAĆI-001 DOO radi kvalitetno od osnivanja, a nalazimo se na adresi Stojana Dečermića 9. Ukoliko su Vam potrebni automati za samoposluživanje u Srbiji obratite nam se s poverenjem. 

Automati za samoposluživanje su ono po čemu smo prepoznatljivi, a iza nas su godine iskustva u ovoj delatnosti pa nam se s poverenjem možete obratiti.


Automati za samoposluživanje po cenama prilagođenim srpskom tržištu

Automati za samoposluživanje su proizvodi koji mogu biti od koristi u velikim firmama, kompanijama i većim objektima jer Vam omogućavaju da u najkraćem vremenskom roku pripremite kafu.

Kako bismo svojim klijentima maksimalno izašli u susret i ponudili im rešenje, svoje automate za samoposluživanje smo prilagodili njihovim potrebama i obezbedili smo im kvalitet.

Tokom poslovanja stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata koji su nam najbolja preporuka i dokaz da smo jaka i odgovorna firma.

Naši automati za samoposluživanje su kvalitetni i napravljeni su u skladu sa svetskim standardima, a cene naših proizvoda su prilagođene tržištu u Srbiji.


Sveža kafa u najkraćem vremenskom roku zahvaljujući našim automatima za samoposluživanje

Ukoliko želite svežu kafu koja će Vam brzo biti poslužena, onda je vreme da obezbedite naše automate za samoposluživanje.

Poslujemo na teritoriji cele Srbije gde smo stekli veliki broj zadovoljnih klijenata koji zahvaljujući našim automatima za samoposluživanje svakog dana piju svežu i mirisnu kafu.

Izbor kafe na našim automatima za samoposluživanje je veliki jer smo imali u vidu različite ukuse naših klijenata, a cilj nam je da svakom od njih izađemo u susret.


Automati za samoposluživanje za poslovne objekte

Automati za samoposluživanje mogu Vam biti od koristi na poslu jer ne iziskuju puno vremena za kuvanje kafe.

Takođe, pored kafe aparati za samoposluživanje mogu sadržati vodu, slatkiše i ostale prehrambene proizvode koji su Vam potrebni na poslu.

Naše automate za samoposluživanje prilagodili smo potrebama naših klijenata kako bismo im olakšali vreme provedeno na poslu i unapredili njihovu produktivnost.

Iza nas su godine iskustva u ovoj delatnosti pa nam se s poverenjem možete obratiti.

Kupite-nase-automate-za-samoposluzivanje2

Kupite naše automate za samoposluživanje 

Olučili ste se da kupite naše automate za samoposluživanje, onda je vreme da nas posteite na adresi Stojana Dečermića 9 u Beogradu.

Otvoreni smo za klijente iz cele Srbije, a naši zaposleni su otvoreni za saradnju sa klijentima kojima su potrebni naši proizvodi.

Trudimo se da svoje poslovanje unapredimo i razvijemo kako bismo klijentima omogućili najbolje automate za samoposluživanje po povoljnim cenama.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs