Dodaj svoju kompaniju
Atlas zdravija Srbija Cenepik

RAZVOJNI KLUB 250 CENEPIK


Dunavska 5, 21000 Novi Sad

Atlas zdravija Srbija Cenepik |

Razvojni klub 250 Cenepik sa sedištem na adresi Pere Popadića 5/2 u Novom Sadu, osnovan je 2012. godine.

Osnovna delatnost našeg kluba je:

 • zdravlje,
 • kultura,
 • nauka,
 • tehnologija i
 • prosveta.

Atlas-zdravija-Srbija-Cenepik1

Atlas zdravija Srbija Cenepik

Naš klub se bavi nameštanjem prvog kičmenog pršljena - ATLAS, tradicionalnom srpskom medicinom, promovisanjem i oživljavanjem starih zanata i veština, pomoć roditeljima dece sa posebnim potrebama.

Više o Atlasu Zdravlja Cenepik, Srbija 

AtlasCENEPIK masaža potiljka nastala je na osnovu dugogodišnjeg izučavanja postojećih metoda , njihovim usavršavanjem do nastanka sasvim nove i u svetu jedinstvene masaže. Ekspertski tim na čelu sa dr Zoranom Stojanovićem otropedom traumastologom ispitivao je efekte masaže naučno potvrdio opravdanost ove metode, čiji je tvorac Atlasmas Goran Simić.

Odavno je primećeno da uspravni, vedri, lakonogi ljudi imaju dobro zdravlje i dug život. Naprotiv, oni pogrbljeni, potuljeni i iskrivljeni boluju od svega i svačega. Da li ste se ikad upitali gde je „kamen temeljac“ ispravnog držanja tela? Odgovor je lak: na vrhu hrama. Na mestu spoja glave i vrata. Tamo gde se održava psiho-somatski balans. A ta tačka je atlanto-okcipitalni zglob. Zglob odgovoran je za zdravlje i duha i tela.

Mnogo je tokom istorija smišljeno tehnika da bi se atlanto-okcipitalni zglob (dalje AO zglob) doveo u ispravno stanje i učvrstio. Smišljane su razne vežbe, masaže, istezanja, kragne, korzeti, instrumenti za nekrvavu i krvavu repoziciju itd itd.

Ono što je konačno, kao najbolji način repozicije AO zgloba, a time i ozdravljenje celog tela, osmišljeno i ispraktikovano, to je doktrinarno delo našeg centra pod nazivom: ABPVT-  Asistirana biodinamička proksimalna vertebroterapija 

ŠTA ZNAČI A B P V T 

A- ASISTIRANA

Asistenciju prilikom repozicije AO zgloba obavlja vibratorna sprava sa mekim vrhom koja vrši duboku masažu potiljačnog dela pomoću vibracije od 10-12 Hz. 

B- BIODINAMIČKA

Cilj terapije je da sledom radnji uskladi i oživi celu vratno- ramenu regiju. Dinamiku terapijskih radnji jasno prati dinamika revitalizacije, najpre lokalnih, a kasnije i svih ostalih tkiva. 

P- PROKSIMALNA

Akcent terapije je na vratnoj kičmi sa predilekcijom cervikalnog komleksa.

VT- VERTEBROTERAPIJA

Pojam označava terapiju kičmenog stuba (uz prethodni pojam odnosi se na gornju, to jest vratnu kičmu)

OSNOVNE OSOBINE A B P V T

Bezopasna

U rukama terapeuta našeg centra ABPVT predstavlja savršenu tehniku iscelenja i nema nikakvih mogućnosti da se tokom nje javi bilo kakva opasnost po zdravstveno stanje pacijenta (potpisivanje prijemnog obrazca, u kome se klijentu predočavaju osnovni parametri terapije je formalno-zakonske prirode)

Bioreaktivna

Skoro da je neverovatno kako akt repozicije AO zgloba za sobom povlači revitalizaciju celokupnog organizma! Postterapijska reakcija svih telesnih tkiva i organa je 

zapanjujuća! To odista treba doživeti. Ne samo radi atrakcije, već i radi mogućnosti posedovanja trajnog zdravlja. Odmah nakon masaže kod osoba sa zdravstvenim tegobama, vidljivo je poboljšanje istih za minimum od 30-50%, period potreban za konačno samoizlečenje a sve u zavisnosti od stepena oštećenja orgazima je u 90% slučajeva godinu dana, kod dece to je znatno kraće i maltene trenutno nestaju poremećaji kompletnog kičmenog stuba a samim i tim celokupnog zdravstvenog stanja za koje je potrebno vreme od 60 dana u opet 90%, to se odnosi na decu starosti između 11 i 16 godina.

Kontinualna (trajna)

Uz kontrolne preglede i eventualnu reterapijsku sukcesiju, zdravstveno stanje pacijenata je sve bolje i bolje. Ovome svakako doprinosi i lista dijetetsko-higijenskog režima, koja se pravi individualno za svaku tretiranu osobu i koju pacijenti uglavnom usvajaju.

U okviru kluba imamo i školu prirodnog zdravlja i zdravstveno sportski rekreativni centar. Radno vreme nam je od 09 do 17h.


 • pon

  09-17h

 • uto

  09-17h

 • sre

  09-17h

 • čet

  09-17h

 • pet

  09-17h

 • sub

  /

 • ned

  /

Cena tretmana

Dobar dan mene zanima koja je cena namestanja atlasa.Hvala unapred


Diskushernija

Dobro vece. Zanima me da li vase metode pomazu kod discushernije.Imam problem izmedju 3 i 5 prsljena i desni kuk je takodje problematican.


Namestanje atlasa

Zanima me nacin zakazivanja kod vas za namestanje atlasa i cena


Atlas

Zanima me dali ima poboljsanja ako se namesta atlas u slycaju okostavanja u vratu i manjih bolova isto tako koja je cena vase usluge. Pozdrav


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs