Dodaj svoju kompaniju Pozovite nas 011 405 68 82, 064 811 23 09STUDIO MARUŠKA DOO

STUDIO MARUŠKA DOO

Marame kravate ešarpe prodaja Srbija

Topalovića 10, 32212 Čačak

Marame kravate ešarpe prodaja Srbija |


 Studio Maruška DOO uspešno posluje od svog osnivanja 2008. godine. Sedište nam se nalazi u Čačku, sa lokacijom na adresi Topalovića broj 10.

marame-kravate-ešarpe-prodaja-srbija

Marame kravate ešarpe prodaja Srbija 

Za naše klijente se bavimo proizvodnjom unikatnih, ručno rađenih:

 • marama,
 • ešarpi,
 • šalova i
 • kravata na najkvalitetnijoj Italijanskoj svili

Opredelili smo se za najkvalitetnije materijale kako bismo Vam dočarali osećaj prefinjenosti i stila koji se oseti u svakom odsjaju svilenih vlakana.

mmarame-kravate-ešarpe-prodaja-srbija

Zbog kvaliteta i želje da zadovoljimo i najistančanije ukuse pridajemo pažnju i bojama koje koristimo za naše proizvode.

Boje na bazi vode, ne samo da nam omogućavaju da kroz svaku kap prenesemo umetnost, već nam stvaraju moralnu podršku da koristimo ekološki prirodne boje koje su pogodne za životnu sredinu.

Sama pomisao na ručni rad nekoga asocira na hobi, nekoga na luksuz, dok drugima predstavlja umetnost stvaranja lepih stvari na prirodnim materijalima.

Mi smo sve to objedinili i uspeli da stvorimo proizvod koji je nastao iz hobija i vremenom postao umetnost kroz lavinu emocija prenetih u svaki pokret četkice na svili koja odiše luksuzom i prefinjenošću.

Ručni rad predstavlja jedinstvenost.

Budite jedinstveni sa svakim proizvodom koji nosi potpis Maruška.

Ukoliko želite da voljenu osobu iznenadite, odlučite se za neki od naših proizvoda i nećete se pokajati. 

Naša ambalaža je posebno dizajnirana kako bi ostavila utisak lepih emocija poklanjanja koje bude radost i osećaj pripadnosti.

Za više informacija nas pozovite na navedene kontakt telefone, pošaljite nam upit na e-mail adresu ili posetite naš sajt.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

STUDIO MARUŠKA DOO


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu


OCENI PREDUZEĆE


 • 011 405 68 82, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs

1. Opšti uslovi  poslovanja

Opšti uslovi se primenjuju na sve telefonske dogovore o oglašavanju i zakupu oglasnih prostora firme AZUT MEDIA d.o.o. (davalac usluge) i na specifične aktivnosti koje se provode temeljem dogovora (distribucija, itd.).

Naručilac telefonskim nalogom potvrđuje da se slaže s opštim odredbama i uslovima. Ako je naručilac posrednik između oglašivača i medija, dužan je oglašivača obavesti o opštim uslovima. Ako su godišnjim ugovorom određeni drugačiji uslovi poslovanja, oni su važeći.

2. Mogućnost odstupanja od uslova poslovanja

Odstupanja od opštih uslova su moguća samo na temelju pisanog sporazuma između naručioca i davaoca usluge.

3. Odgovornost naručioca za sadržaj reklamnih poruka

Naručilac preuzima punu odgovornost za sadržaj oglasa i u slučaju kršenja zakona, autorskih prava ili sličnog spora i dužan je izvođaču nadoknaditi svu nastalu štetu, uključujući sudske troškove i troškove advokata. Ako je zbog odluke inspekcije ili sudske zabrane potrebno da se oglašavanje prekine pre vremena, naručilac je dužan podmiriti vrednost oglašavanja u potpunosti. Davalac usluge može odbiti objavu, ukoliko je smatra neprihvatljivom.

Ukoliko za davaoca usluge nastanu bilo kakvi troškovi vezani za sadržaj oglasa ( tužbe, protivtužbe, ili pritužbe trećih osoba i sl.) naručilac je dužan da ih podmiri u potpunosti.

Naručilac se takođe obvezuje da će ući u sve sporove i postupke koji se vode protiv davaoca usluge, a koji su nastali usled izvršenja naloga naručioca, kao i da će ih obavljati na način koji će štititi interese davaoca usluge. Sve navedeno naručilac obavlja o svom trošku.

Svi oglasi na stranom jeziku moraju biti dostavljeni i objavljeni i na srpskom  jeziku. Troškove prevođenja plaća naručilac. Oglasi ne smeju sadržati neistinit ili uvredljiv sadržaj. Takođe, nije dopušteno oglašavanje s negativnom promocijom. Oglas ne sme obmanjivati korisnike.

4. Proces naručivanja usluge moja-delatnost

Naručilac je telefonom kontaktiran od strane firme AZUT MEDIA d.o.o. Davalac usluge je dužan naručiocu objasniti sve usluge, načine plaćanja i cenu. Pisana porudžbina nije potrebna. Davalac usluge pruža uslugu na osnovu telefonske potvrde od strane naručioca nakon što je isti obavešten o ceni i samoj usluzi.

5. Cena, rokovi plaćanja

Cenovnik oglašavanja dostupan je u sedištu davaoca usluge i naručilac je s njim upoznat tokom telefonskog naručivanja usluge. Rok plaćanja za oglašavanje je 10 dana od početka oglašavanja, osim ako je prilikom naručivanja drugačije dogovoreno. Davalac usluge zadržava pravo tražiti osiguranje plaćanja ili predračun. Naručilac ima pravo na reklamaciju 8 dana od kada primi račun, u suprotnom će se smatrati da je naručilac u potpunosti uvažio račun i sve naknadne reklamacije se neće uvažiti.

Ako naručilac ne plati puni iznos računa u zadatom roku, uračunaće  mu se zakonom propisana zatezna kamata.

6. Upotreba kolačića

Web stranica moja-delatnost koristi kolačiće. S kolačićima Vas lično ne identifikujemo već ih koristimo za bolje funkcionisanje web stranice.

Što su kolačići? Kolačići su male tekstualne datoteke, obično od slova i brojeva, koje posećena web stranica sačuva na uređaju (kompjuter, mobilni telefon, tablet itd.) sa svrhom prepoznavanja tih uređaja. Čuvanje kolačića je pod nadzorom pretra\iva;a.

7. Valjanost Opštih uslova poslovanja

Opšti uslovi su na snazi od datuma XY i važe do njihovog otkazivanja, biće objavljeni na portalu i poslati svim naručiocima.

;