Dodaj svoju kompaniju Pozovite nas 011 405 68 82, 064 811 23 09P.C. GROUP

Auto delovi Peugeot i auto delovi Citroen Petrovaradin

5 (7)
Preradovićeva 57, 21131 Novi Sad, Petrovaradin

Auto delovi Peugeot i auto delovi Citroen Petrovaradin


P.C. GROUP je specijalizovana prodavnica auto delova za francuska vozila marke  Peugeot i Citroen sa 16 godina iskustva u oblasti prodaje i distribucije delova na srpskom tržistu.
Prodavnica auto delova P.C. GROUP bavi se isključivo prodajom ORIGINALNIH auto delova iz programa Peugeot i Citroen i to renomiranih evropskih proizvođača:

Ulja i maziva:
Total  (www.lubricants.total.com)       
TOTAL ulja štite motor od habanja, prenose snagu i olakšavaju menjanje prenosa.
Mobil SUPER (www.mobil.com)
Vrhunska motorna ulja, pružaju izvarednu zaštitu, povećavaju uštedu goriva, umanjuju emisiju štetnih gasova te osiguravaju zaštitu pri startu motora savremenih benzinskih i dizel motornih vozila. Preporučuje se za PEUGEOT CITROEN FORD Zetec, Duratec i Dura Torq DI motore.

Vešanje i ogibljenje
SASIC France  (www.sasic.com)
Kugle vešanja, ramena, viljuške, krajevi spona,nastavci spona, manžetne, šolje amortizera silen blokova, nosača auspuha... vešanje i ogibljenje odličan kvalitet.
SASIC France vešanje je prisutno na našem tržištu dugi niz godina i odlično se pokazalo na našim putevima na francuskim automobilima koji imaju izuzetno ubodbno vešanje i ogibljenje.

Filteri
Mecafilter (www.mecafilter.com)
MECAFILTER FILTERI SU OGRANAK VODECE SOLAUFIL KOMPANIJE i razlikuje se od drugih proizvođača filtera u izvornim tehnologijama i visokim kvalitetom robe. Jedan od retkih proizvođača koji isporučuju filtere gotovo svih evropskih OEM: BMW, Daimler Chrysler, Peugeot, Citroen, VW, Audi, Seat, Škoda, Renault, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Ford, Lexus, Volvo, Land Rover, Fiat, GM, Alfa-Romeo, Saab, Lancia i drugi.

Amortizeri
Record (www.record-france.fr)
Proizvodni kapacitet: 1.000.000 amortizera godišnje

Svećice i grejači motora  
Eyquem   (www.eyquem.com)
Eyquem je lider u proizvodnji svećica, grejača i kablova za benzinske i dizel motore.

Ležajevi
Ntn-SNR  (www.ntn-snr.com)
SNR je vodeći proizvođač automobilskih ležajeva u Evropi te ga u prvoj ugradnji koriste proizvođači: Mercedes-Benz, VW, Audi, Seat, Škoda, Opel, Renault, Peugeot, Citroën, Fiat, Alfa Romeo, Volvo, Nissan, i drugi. NTN - SNR: garniture ležajeva točka, ležajevi točka, ležajevi torzije, garniture zupčastog kaiša, španeri zupčastog kaiša, španeri PK kaiša, garniture ležajeva amortizera, remenice radilice i remenice alternatora.

Diskovi, kočione pločice
Road House (www.roadhouse.es)
Sa proizvodnjom više od 25 miliona kompleta godišnje, Road House pokriva evropske, američke, japanske, korejanske automobile.

Valeo (www.valeo.com)    
Setovi kvačila, brisači, releji, regleri, pumpe, kočioni sistemi, vodene pumpe, ablenderi
Dayco zupčasti kaševi, PK-kanalni kaiševi, spaneri, roleri

Dolz pumpe vode

 

Svu robu šaljemo pouzećem kuriskim službama po celoj Rebublici Srbiji.


Ključne reči

 

P.C. GROUP: originalni citroen auto delovi, peugeot auto delovi, auto delovi, pezo, citroen, Valeo, Mecafilter, Record-France, Eyquem, Snr –Ntn auto ležajevi, Road House diskovi, kočione pločice, servis, održavanje, dijagnostika, Mecafilter, vodene pumpe, španeri, delovi petrovaradin, auto delovi Novi Sad


 • pon

  8-17h

 • uto

  8-17h

 • sre

  8-17h

 • čet

  8-17h

 • pet

  8-17h

 • sub

  8-13h

 • ned

  /

P.C. GROUP


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

Markovic

Tamo sve mozete naci za francuske automobile po odlicnim cenama...


Odlicna usluga

Odlicna saradnja sa momcima koji tamo rade....


proverite zasto dugo postoje

odlična komunikacija


Delovi

Ako nesto nemozete naci za svoj auto,oni sigurno imaju na stanju...


Super

Odlicni za saradnju


ODLICNA PRODAVNICA

Sve najbolje o ovoj firmi,sve imaju od francuskih delova,sve tacno i povoljne


SUPER LIKOVI

ljudi znaju svoj posao...OCENI PREDUZEĆE


 • 011 405 68 82, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs

1. Opšti uslovi  poslovanja

Opšti uslovi se primenjuju na sve telefonske dogovore o oglašavanju i zakupu oglasnih prostora firme AZUT MEDIA d.o.o. (davalac usluge) i na specifične aktivnosti koje se provode temeljem dogovora (distribucija, itd.).

Naručilac telefonskim nalogom potvrđuje da se slaže s opštim odredbama i uslovima. Ako je naručilac posrednik između oglašivača i medija, dužan je oglašivača obavesti o opštim uslovima. Ako su godišnjim ugovorom određeni drugačiji uslovi poslovanja, oni su važeći.

2. Mogućnost odstupanja od uslova poslovanja

Odstupanja od opštih uslova su moguća samo na temelju pisanog sporazuma između naručioca i davaoca usluge.

3. Odgovornost naručioca za sadržaj reklamnih poruka

Naručilac preuzima punu odgovornost za sadržaj oglasa i u slučaju kršenja zakona, autorskih prava ili sličnog spora i dužan je izvođaču nadoknaditi svu nastalu štetu, uključujući sudske troškove i troškove advokata. Ako je zbog odluke inspekcije ili sudske zabrane potrebno da se oglašavanje prekine pre vremena, naručilac je dužan podmiriti vrednost oglašavanja u potpunosti. Davalac usluge može odbiti objavu, ukoliko je smatra neprihvatljivom.

Ukoliko za davaoca usluge nastanu bilo kakvi troškovi vezani za sadržaj oglasa ( tužbe, protivtužbe, ili pritužbe trećih osoba i sl.) naručilac je dužan da ih podmiri u potpunosti.

Naručilac se takođe obvezuje da će ući u sve sporove i postupke koji se vode protiv davaoca usluge, a koji su nastali usled izvršenja naloga naručioca, kao i da će ih obavljati na način koji će štititi interese davaoca usluge. Sve navedeno naručilac obavlja o svom trošku.

Svi oglasi na stranom jeziku moraju biti dostavljeni i objavljeni i na srpskom  jeziku. Troškove prevođenja plaća naručilac. Oglasi ne smeju sadržati neistinit ili uvredljiv sadržaj. Takođe, nije dopušteno oglašavanje s negativnom promocijom. Oglas ne sme obmanjivati korisnike.

4. Proces naručivanja usluge moja-delatnost

Naručilac je telefonom kontaktiran od strane firme AZUT MEDIA d.o.o. Davalac usluge je dužan naručiocu objasniti sve usluge, načine plaćanja i cenu. Pisana porudžbina nije potrebna. Davalac usluge pruža uslugu na osnovu telefonske potvrde od strane naručioca nakon što je isti obavešten o ceni i samoj usluzi.

5. Cena, rokovi plaćanja

Cenovnik oglašavanja dostupan je u sedištu davaoca usluge i naručilac je s njim upoznat tokom telefonskog naručivanja usluge. Rok plaćanja za oglašavanje je 10 dana od početka oglašavanja, osim ako je prilikom naručivanja drugačije dogovoreno. Davalac usluge zadržava pravo tražiti osiguranje plaćanja ili predračun. Naručilac ima pravo na reklamaciju 8 dana od kada primi račun, u suprotnom će se smatrati da je naručilac u potpunosti uvažio račun i sve naknadne reklamacije se neće uvažiti.

Ako naručilac ne plati puni iznos računa u zadatom roku, uračunaće  mu se zakonom propisana zatezna kamata.

6. Upotreba kolačića

Web stranica moja-delatnost koristi kolačiće. S kolačićima Vas lično ne identifikujemo već ih koristimo za bolje funkcionisanje web stranice.

Što su kolačići? Kolačići su male tekstualne datoteke, obično od slova i brojeva, koje posećena web stranica sačuva na uređaju (kompjuter, mobilni telefon, tablet itd.) sa svrhom prepoznavanja tih uređaja. Čuvanje kolačića je pod nadzorom pretra\iva;a.

7. Valjanost Opštih uslova poslovanja

Opšti uslovi su na snazi od datuma XY i važe do njihovog otkazivanja, biće objavljeni na portalu i poslati svim naručiocima.

;