Dodaj svoju firmu Pozovite nas 011 405 68 82, 064 811 23 09VESTI


10 razloga za oglašavanje na radiju

Radio verovatno nije prvi vid medija na koji pomislite kada želite da izradite strategiju oglašavanja za svoju firmu. Posebno danas, kada se većina oglašavanja odvija putem interneta, radio se čini zastarelom metodom. Ali to nije tako, jer radio može biti važan deo vaše medijske strategije, ako znate pravilno da ga upotrebljavate.

 


Gde postaviti bilbord?

Reklama na bilbordima je usmerena najviše na poslovno aktivnu grupu ljudi, koji zbog prezauzetog životnog stila ne uspevaju biti usmereni na tradicionalne vidove oglašavanja. Prema istraživanjima koja su sprovedena, spada u jedan od najefikasnijih reklamnih sistema. Stručnjaci tvrde, da oglašavanje putem bilborda najviše pomaže malim preduzećima da postanu vidljivi.

 


Kombinacija elektronskih i štampanih medija u oglašavanju

Iako većina ljudi smatra da se danas sve, pa tako i oglašavanje, prešlo u elektronski oblik i zauzelo savremene medije, mišljenje kako je štampa zastarela je zapravo pogrešno. Pre svega zato što većina studija ukazuje na to da je dobitna kombinacija upravo u racionalnoj i promišljenoj upotrebi obe. Pa pogledajmo koje su prednosti štampanih i elektronskih medija i kako ih je moguće najefikasnije spojiti.

 


Saveti za stvaranje uspešnog biznisa po receptima najboljeg šefa

Sigurno ste čuli za Ričarda Brensona, britanskog preduzetnika i multimilionera, koji je osnovao grupaciju Virgin Group, koja danas obuhvata 400 kompanija iz različitih industrija. Godinama unazad ga prati naziv najbolji šef na svetu. Sam Ričard Branson konstatuje koliko je teško od dobre ideje doći do uspešnog poslovanja, pa je odlučio da svojim savetima umnogo olakša pojednicima koji imaju velike želje za uspeh.

 


U korak sa vremenom: Znate li društvene mreže da iskoristite za dobrobit svoje firme?

Da li ste Vi i Vaša firma prisutni na društvenim mrežama? Ne znate kako biste se putem njih približili potencijalnim i postojećim klijentima? Ne znate koju društvenu mrežu bi trebalo izabrati?

blic.rs


Stupanje u preduzetničke vode: 7 najčešćih grešaka

Staroslovenska izreka kaže da se na greškama učimo i kako tvrde stručnjaci iz oblasti poslovnih savetovanja pri osnivanju i postavljanju menadžmenta kompanije dolazi do brojnih grešaka. Ističemo 7 najčešćih grešaka koje se javljaju kod kompanija na početku poslovanja, kao i kod već postojećih, koji započinju nove poslove.

blic.rs;