Dodaj svoju kompaniju Pozovite nas 011 405 68 82, 064 811 23 09

Zašto da se registrujete?

Zašto se registrovati? 


Smatrate li da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? 


Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. 


Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati. 


Klijenti koji Vas već poznaju, traže Vas po imenu, na stranicama za pretraživanje kao što su Google, Yahoo i drugi unesu naziv Vaše firme i lako Vas pronađu. 


Kupac koji za Vašu firmu još uvek ne zna, a pretražuje usluge i proizvode online, u rezultatima pretrage dobija razne firme, naravno zavisno od njihove aktivnosti. Zato je važno da ste vidljivi. Ova stavka postaje ključna za bilo koji posao, pošto je većina pretraživanja putem aktivnosti potrebnih kupcu. 


Registracija na portalu moja-delatnost.rs je investicija u uspeh Vašeg poslovanja koja Vam daje mogućnost da se približite kupcima koji vas još ne poznaju. 

 

Prednosti portala moja-delatnost.rs


1. Korisnik na mreži će Vas brzo pronaći, čak i ako nemate svoje web stranice: uz korišćenje sadržaja dizajniranog posebno za Vašu firmu, mi ćemo osigurati da Vas pronađu i oni koji nikada nisu čuli za Vas.
U slučaju da vaša firma nema web stranice koje mogu biti objavljene, Vaša objava na portalu Moja Delatnost deluje kao mini web stranica na  kojoj su svi podaci, kontakti, kao i dodatni sadržaji (slike, radno vreme, itd...).

2. Trajna objava na portalu: Nakon upisa na moja-delatnost.rs Vaša firma će tamo i ostati koliko god želite ili dok ne završite Vaš poslovni put. 
3. Ovo je najbolji kombinovani paket oglasa - štampa i online: Vaša firma će biti objavljena u štampanom izdanju poslovnog imenika Moja Delatnost koji se štampa u nekoliko hiljada primeraka i distribuira u raznim mestima širom Srbije. 
4. Objavu Vaše firme možete naknadno uređivati sami: Velika prednost portala moja-delatnost.rs je da možete profil Vaše firme uređivati sami, možete menjati kontakte za svoju firmu, dodati slike i slično. 

 

Šta je registracija? 


Upis na naš portal možete obaviti preko telefona. Ako niste primili naš poziv i želite se registrovati, možete nas kontaktirati na telefonski broj  ili nam pošaljite upit putem e-maila, pa ćemo Vas mi kontaktirati u što kraćem roku.


Za sve ostalo se brinemo se mi! Firma AZUT MEDIA sa sadržajima napisanim posebno za portal Moja delatnost, će se pobrinuti da budete vidljivi na web-u. 


Tokom celog procesa blisko sarađujemo s vama, jer želimo pozitivnu saradnju koja donosi obostrano zadovoljstvo i garantuje Vaš uspeh. Pridružite nam se i postanite vidljivi!

O nama

AZUT MEDIA d.o.o. obavlja kompletne marketinške usluge, prvenstveno putem medija koji su odgovorni za optimizaciju i efikasnost oglašavanja svakog kupca na najproduktivniji način. Naša firma je puna pozitivnih, kreativnih i predanih ljudi koji će vam pomoći da Vaša firma bude vidljiva u poslovnom svetu

.

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.


  • 011 405 68 82, 064 811 23 09
  • info@moja-delatnost.rs

1. Opšti uslovi  poslovanja

Opšti uslovi se primenjuju na sve telefonske dogovore o oglašavanju i zakupu oglasnih prostora firme AZUT MEDIA d.o.o. (davalac usluge) i na specifične aktivnosti koje se provode temeljem dogovora (distribucija, itd.).

Naručilac telefonskim nalogom potvrđuje da se slaže s opštim odredbama i uslovima. Ako je naručilac posrednik između oglašivača i medija, dužan je oglašivača obavesti o opštim uslovima. Ako su godišnjim ugovorom određeni drugačiji uslovi poslovanja, oni su važeći.

2. Mogućnost odstupanja od uslova poslovanja

Odstupanja od opštih uslova su moguća samo na temelju pisanog sporazuma između naručioca i davaoca usluge.

3. Odgovornost naručioca za sadržaj reklamnih poruka

Naručilac preuzima punu odgovornost za sadržaj oglasa i u slučaju kršenja zakona, autorskih prava ili sličnog spora i dužan je izvođaču nadoknaditi svu nastalu štetu, uključujući sudske troškove i troškove advokata. Ako je zbog odluke inspekcije ili sudske zabrane potrebno da se oglašavanje prekine pre vremena, naručilac je dužan podmiriti vrednost oglašavanja u potpunosti. Davalac usluge može odbiti objavu, ukoliko je smatra neprihvatljivom.

Ukoliko za davaoca usluge nastanu bilo kakvi troškovi vezani za sadržaj oglasa ( tužbe, protivtužbe, ili pritužbe trećih osoba i sl.) naručilac je dužan da ih podmiri u potpunosti.

Naručilac se takođe obvezuje da će ući u sve sporove i postupke koji se vode protiv davaoca usluge, a koji su nastali usled izvršenja naloga naručioca, kao i da će ih obavljati na način koji će štititi interese davaoca usluge. Sve navedeno naručilac obavlja o svom trošku.

Svi oglasi na stranom jeziku moraju biti dostavljeni i objavljeni i na srpskom  jeziku. Troškove prevođenja plaća naručilac. Oglasi ne smeju sadržati neistinit ili uvredljiv sadržaj. Takođe, nije dopušteno oglašavanje s negativnom promocijom. Oglas ne sme obmanjivati korisnike.

4. Proces naručivanja usluge moja-delatnost

Naručilac je telefonom kontaktiran od strane firme AZUT MEDIA d.o.o. Davalac usluge je dužan naručiocu objasniti sve usluge, načine plaćanja i cenu. Pisana porudžbina nije potrebna. Davalac usluge pruža uslugu na osnovu telefonske potvrde od strane naručioca nakon što je isti obavešten o ceni i samoj usluzi.

5. Cena, rokovi plaćanja

Cenovnik oglašavanja dostupan je u sedištu davaoca usluge i naručilac je s njim upoznat tokom telefonskog naručivanja usluge. Rok plaćanja za oglašavanje je 10 dana od početka oglašavanja, osim ako je prilikom naručivanja drugačije dogovoreno. Davalac usluge zadržava pravo tražiti osiguranje plaćanja ili predračun. Naručilac ima pravo na reklamaciju 8 dana od kada primi račun, u suprotnom će se smatrati da je naručilac u potpunosti uvažio račun i sve naknadne reklamacije se neće uvažiti.

Ako naručilac ne plati puni iznos računa u zadatom roku, uračunaće  mu se zakonom propisana zatezna kamata.

6. Upotreba kolačića

Web stranica moja-delatnost koristi kolačiće. S kolačićima Vas lično ne identifikujemo već ih koristimo za bolje funkcionisanje web stranice.

Što su kolačići? Kolačići su male tekstualne datoteke, obično od slova i brojeva, koje posećena web stranica sačuva na uređaju (kompjuter, mobilni telefon, tablet itd.) sa svrhom prepoznavanja tih uređaja. Čuvanje kolačića je pod nadzorom pretra\iva;a.

7. Valjanost Opštih uslova poslovanja

Opšti uslovi su na snazi od datuma XY i važe do njihovog otkazivanja, biće objavljeni na portalu i poslati svim naručiocima.

;